Most hallottam, h már elfogadták, h a külföldre távozó diplomásokkal visszefizettessék a képzés árát. Ez kikre lesz érvényes?
Figyelt kérdés
Mert arról beszéltek, hogy szerződést kötnek a diákokkal előre. De akik már a felsőoktatásban vannak, azokkal ezt akkor nem tehetik meg, ugye?
A válasz érdekelne, nem a személyes vélemények a tervezetről :)
2011. szept. 11. 19:21
1/17 anonim válasza:
sztem ez csak a frissen felvettekre lesz érvényes
akik már benne vannak a rendszerben azokra nem
4/17 anonim válasza:
egy törvény akkortól él mikor hivatalosan hatályba lép
tehát amikor megjelenik a Közlönyben
úgyhogy csak az azután felvételizőkre lehet ez érvényes
csúnya lenne visszamenőleg alkalmazni
5/17 anonim válasza:
nem mintha távol állna tőlük a visszafelé alkalmazás
7/17 Foxyy válasza:
és tüntetés mikor lesz? szerintem már ötször befizették a szülők a tandíjat adó formájában egy 18 éves gyereknek. kár volt zsebre tenni az aktuális kormánynak azt a pénzt. így meg csak annyi lesz, hogy diploma nélkül fognak lelépni, csődbe megy a felsőoktatás, stb...
8/17 anonim válasza:
mivel csak holnap indul a parlament, nem fogadtak el semmit.
9/17 A kérdező kommentje:
Már elfogadták, és ma is üléseztek.
2011. szept. 11. 20:12
10/17 anonim válasza:
Első: adja úgy az a mindenható Jóóóóóóóóisten hogy így legyen (most vagyok elsős hallgató ugyanis ^^ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!