Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most hallottam, h már elfogadt...

Most hallottam, h már elfogadták, h a külföldre távozó diplomásokkal visszefizettessék a képzés árát. Ez kikre lesz érvényes?

Figyelt kérdés

Mert arról beszéltek, hogy szerződést kötnek a diákokkal előre. De akik már a felsőoktatásban vannak, azokkal ezt akkor nem tehetik meg, ugye?

A válasz érdekelne, nem a személyes vélemények a tervezetről :)

2011. szept. 11. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
diploma adó is lesz annak aki itthon marad, szóval tökmindegy...
2011. szept. 11. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak felszíni megoldás. A probléma magja ugyanúgy megmarad, a munkanélküliség és a keresethiány. Ezzel csak magára haragítja ez a hülye Elnök cigány a népet.

Valami szinten jogos intézkedés, de nem megoldás.

2011. szept. 11. 21:02
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

"Már elfogadták, és ma is üléseztek."

fogd már fel h holnap indul csak a Parlament! max egymás közt vetettek fel ezt-azt.

2011. szept. 11. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:

"De akik már a felsőoktatásban vannak, azokkal ezt akkor nem tehetik meg, ugye? "

Elvileg úgy van ahogy mondod de "Láttam én már éjjeli őrt nappal meghalni"

Van valaki itt régi pázmányos?csakmert a nyelvvizsgafeltételekkel is ugyanez a helyzet(az a szabály vonatkozik rád ami akkor volt mikor beiratkoztál) Nos ők derült égből egyszer csak kitalálták hogy mostantól nem 1 hanem 2 nyelvvizsga kell a diplomához és emberek tömegei (főként ötödévesek)csúsztak emiatt.én nem hittem ezt el de aki mesélte az esködözött hogy így volt

én nem pázmányos voltam de nálunk is érdekes dolgok voltak:minden szemeszter előtt volt ilyen beiratkozási procedúra(voltaképpen aláírattak veled egy papírt hogy elfogadott az új feltételeket)

Én azt mondom manapság minden csak pofátlanság kérdése. Ilyen érv hogy "csaknem csinálják meg azokkal"-nos ezért nem érdemes tűzbe tennetek a kezeteket

2011. szept. 11. 22:17
 15/17 anonim ***** válasza:
17%
Ezt már évekkel ezelőtt be kellett volna vezetni..
2011. szept. 12. 11:35
 16/17 anonim ***** válasza:
43%

szerintem a kelleténél többen felháborodnak itt a fórumon mint az reális lenne. ja hogy mindenki külföldre akar menni?

annyit elárulok hogy ez azért nem úgy működik hogy "nem találok itt melót szal akkor megyek dőzsölni külföldre"

a külföldnek azok kellenek akik idehaza is "császárok" lennének.igazán komoly helyen már most ajánlásokat kérnek a volt egyetemedtől hogy mekkora ész vagy érdemes e téged foglalkoztatni ésatöbbi.Nos ha az egyetem ilyenre nem hajlandó(mert egy öltönyös leszól a minisztériumból hogy tegyenek keresztbe) akkor mit csináltok??

lebecsülitek az állam "fegyverarzenálját"

2011. szept. 12. 12:36
 17/17 A kérdező kommentje:

"fogd már fel h holnap indul csak a Parlament! max egymás közt vetettek fel ezt-azt."

Te meg fogd már fel, hogy már Napló riport is volt róla tegnap és a kormány már megvitatta, ergo a Parlament is helyben hagyja , övék a többség.

2011. szept. 12. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!