Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elegem van a rendőrségből...

Elegem van a rendőrségből hova tudok fordulni panasszal? B. lent

Figyelt kérdés
Évek óta rivotrilt szedek.Szombaton bevettem 4 dbot mert nem tudtam aludni.Egy órát aludtam majd hívtak a haverok buliba.Hát én elindultam eléggé kábán ,mintha részeg lettem volna olyan volt szemeim tiszta vörösek voltak a nem alvástól,de elindultam.A belvárosban két járőr megállított igazoltatni.Majd mivel elég kába vtam megkérdezték hogy ittam e vagy fogyasztottam e kábítószert.En mondtam,hogy csak rivotrilt.Majd ezek után belevillogtak a szemembe lámpával ,azt mondták lassú a pupilla reflexem és tiszta vöörösek a szemeim.Bevittek droggyortesztre a kapitányságra.A tesztet elkezdték fényképezgetni majd azt mondták hogy vmi van ezért kórház vér és vizelet vétel.Ez hogy a p*csába lehetséges hogy a rivot kimutassa a gyorsteszt??????Gondolom a kórházi dolog már engem fog igazolni,de akkor is bosszantó mivel nem drogozok,soha semmit nem csináltam!Órákat a rendőrségen voltam a semmiért.Mit tudok tenni?Nagyon bosszantó.Azt hittem hogy a drogtesztek csak drogokat mutatnak ki ,a nyugtatók nem drogok.Akkor?
2016. okt. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
69%
Hova tűntél kérdező ,megint elvittek? :D
2016. okt. 30. 21:35
 52/55 A kérdező kommentje:
Nem vittek el,miért vittek volna el?Nem csináltam semmit most se,meg múltkor se.
2016. okt. 31. 08:58
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, akkor máshogy fogalmazok.

Ha egy mesterszakácsot, aki többszáz díjat nyert, világviszonylatban elismert személy, megállítanak, és

a zsebében találnak egy 20 centis kést, simán letartóztat-

hatják és bevihetik. Hiába az a munkaeszköze, a konyhában,

otthon nála lehet, de utcára nem viheti magával. Oda csak jelenleg a a 8 centi alatti kést vihet magával. Az más

tészta, ha díszdobozban, becsomagolva van nála, úgy jobban

elhiszik, hogy becsületes szándékkal van nála, mintha

zsebre teszi csak úgy, és kikandikál a vége a kabát alól..

A kés legális a konyhában, de nem utcán.

Te a véredben vittél 4db rivot. Ez már akkora dózis, ami-

re a drogteszt ugrik. Lehet kimutatja a fél szem 0,5-öset

is, de talán az még nem csap szét, így nem feltűnő. Nor-

mális embernek ekkora adaggal eszébe sem jutna utcára men-

ni, de te megtetted.

Nem akarlak bántani, nem drogosozlak le, viszont egy dol-

got jegyezz meg: Ha szétcsapod magad gyógyszerrel, maradj

otthon, lehetőleg felügyelet alatt.

2016. okt. 31. 12:42
 54/55 anonim ***** válasza:
Hagyjad már... a kérdező egy rossz drogos aki azért rivózott be hogy a buliba kevesebbet keljen költeni hogy részegen beütve tudjon bulizni és most meg sajnáltatja itt magát és azt várja el hogy mindenki veregesse a vállát és szidja a rendőröket és neki adjon igazat.... szánalmas
2016. okt. 31. 16:20
 55/55 anonim ***** válasza:
Anno nekem a 3 db 1 mg-os frontinra ugrott a drogteszt,vittek is további vizsgálatokra.De nem lett belőle semmi se.Küldtek egy papírt,hogy bűncselekmény hiányában lezárták a nyomozást.Vagy vmi ilyesmit.1 éve volt kb.
2016. okt. 31. 18:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!