Elegem van a rendőrségből hova tudok fordulni panasszal? B. lent
ha valaki alkoholos befolyáltság alatt követ el bűncselekményt, ugyanúgy szankcionálják, az csak rátesz egy lapáttal, hogy ivott, ez nem enyhítő körülmény..
A cigiben pedig nincsenek olyan tudatmódosító anyagok, mint a te szeretett gyógyszeredben, de látom nem fogod fel..
De bírom amikor egyből szétszedik azt akinek bármi baja van...
Kérdező: Fogd fel úgy, hogy ami történt megtörtént. Most már úgyse tudsz változtatni semmin, csak túltenni magad rajta. Egyébként nem szabad személyesnek venni az ilyeneket. Sok rendőr csak azt csinálja amire kiképezték (olyanok mint a gépek). Felesleges bármit zokon venni tőlük. Örülj, hogy nem lett semmi nagyobb problémád.
"A rivo az mióta drog?"
Amióta gyártják.
"De van gond ,mert órákat ültem a rendőrségen a hibás drogtesztjük miatt"
Nem volt hibás a teszt. Te magad is leírtad hogy beszedted a cuccot.
nem értek a kémiához, meg a rendőrdolgokhoz se, de gondolom sok illegális anyagban megfordul az az anyag, amit kimutat a gyorsteszt, és nem lenne jó olyat csinálni, ami ezt nem mutatná ki.
nem értem ezt a rinyálást, úgy jajgat itt a kérdező, mintha gumibotot dugtak volna fel a seggébe, vagy jól megverték volna a rendőrök. Én ismerek olyat, akit lepofozott a rendőr, pedig semmi rosszat nem tett, sőt jót akart. :D annál már jogosabb lenne a felháborodás.
VÁLASZ: úgy rémlik, h minden rendőrség bejáratánál láttam olyan plakátot, ami azt mondja meg, h mi a teendőd, ha a rendőrséggel kapcsolatosan akarsz panaszt tenni, lesd meg te is azt a plakátot ott, ha legközelebb bevisznek és észnél is vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!