Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elegem van a rendőrségből...

Elegem van a rendőrségből hova tudok fordulni panasszal? B. lent

Figyelt kérdés
Évek óta rivotrilt szedek.Szombaton bevettem 4 dbot mert nem tudtam aludni.Egy órát aludtam majd hívtak a haverok buliba.Hát én elindultam eléggé kábán ,mintha részeg lettem volna olyan volt szemeim tiszta vörösek voltak a nem alvástól,de elindultam.A belvárosban két járőr megállított igazoltatni.Majd mivel elég kába vtam megkérdezték hogy ittam e vagy fogyasztottam e kábítószert.En mondtam,hogy csak rivotrilt.Majd ezek után belevillogtak a szemembe lámpával ,azt mondták lassú a pupilla reflexem és tiszta vöörösek a szemeim.Bevittek droggyortesztre a kapitányságra.A tesztet elkezdték fényképezgetni majd azt mondták hogy vmi van ezért kórház vér és vizelet vétel.Ez hogy a p*csába lehetséges hogy a rivot kimutassa a gyorsteszt??????Gondolom a kórházi dolog már engem fog igazolni,de akkor is bosszantó mivel nem drogozok,soha semmit nem csináltam!Órákat a rendőrségen voltam a semmiért.Mit tudok tenni?Nagyon bosszantó.Azt hittem hogy a drogtesztek csak drogokat mutatnak ki ,a nyugtatók nem drogok.Akkor?
2016. okt. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Fogd fel hogy hülye vagy. apu es anyu segitenek
2016. okt. 24. 08:38
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki alkoholos befolyáltság alatt követ el bűncselekményt, ugyanúgy szankcionálják, az csak rátesz egy lapáttal, hogy ivott, ez nem enyhítő körülmény..

A cigiben pedig nincsenek olyan tudatmódosító anyagok, mint a te szeretett gyógyszeredben, de látom nem fogod fel..

2016. okt. 24. 09:40
 43/55 anonim ***** válasza:
71%
Drogos vagy és ennyi.Kár,hogy a hatóságok a te esetedben nem igazán tudnak mit tenni ,mivel legális amit csinálsz.Egyébként a Benzodiazepin hatása majdnem olyan,mint a marihuánáé ,sztem állj rá inkább arra és akkor legalább a rendőrség is fel tud lépni ellened,és egyel kevesebb drogos lesz a földön. :D Sok sikert az önpusztításhoz.
2016. okt. 24. 10:43
 44/55 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsot,ki is próbálom,ha már ennyien mondjátok,hogy drogos vagyok ,hát akkor legyek is az.Hol tudok venni?Utcán valahol?Még valami amit kipróbáljak esetleg?
2016. okt. 24. 12:01
 45/55 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az elvonót próbáld ki.
2016. okt. 24. 19:57
 46/55 anonim ***** válasza:
88%

De bírom amikor egyből szétszedik azt akinek bármi baja van...

Kérdező: Fogd fel úgy, hogy ami történt megtörtént. Most már úgyse tudsz változtatni semmin, csak túltenni magad rajta. Egyébként nem szabad személyesnek venni az ilyeneket. Sok rendőr csak azt csinálja amire kiképezték (olyanok mint a gépek). Felesleges bármit zokon venni tőlük. Örülj, hogy nem lett semmi nagyobb problémád.

2016. okt. 30. 15:36
 47/55 anonim ***** válasza:

"A rivo az mióta drog?"

Amióta gyártják.

2016. okt. 30. 16:23
 48/55 anonim ***** válasza:

"De van gond ,mert órákat ültem a rendőrségen a hibás drogtesztjük miatt"

Nem volt hibás a teszt. Te magad is leírtad hogy beszedted a cuccot.

2016. okt. 30. 16:31
 49/55 anonim ***** válasza:
A kérdező azt írta,hogy rivotrilt vett be.Az nem illegális.Ilyen alapon akkor tényleg akár Panadolt is kimutathatná a teszt.A drogteszteknek,főleg a rendőrséginek ,az illegális cuccokat kéne,hogy kimutassa.Nem pedig orvos által felírt legális nyugtatókat.Azzal,hogy rivot vett be semmilyen bűncselekményt nem követett el.Maximum akkor lehetne elővenni a kérdezőt a rivo miatt ,ha kocsiba ült volna vezetni.
2016. okt. 30. 18:43
 50/55 anonim ***** válasza:

nem értek a kémiához, meg a rendőrdolgokhoz se, de gondolom sok illegális anyagban megfordul az az anyag, amit kimutat a gyorsteszt, és nem lenne jó olyat csinálni, ami ezt nem mutatná ki.

nem értem ezt a rinyálást, úgy jajgat itt a kérdező, mintha gumibotot dugtak volna fel a seggébe, vagy jól megverték volna a rendőrök. Én ismerek olyat, akit lepofozott a rendőr, pedig semmi rosszat nem tett, sőt jót akart. :D annál már jogosabb lenne a felháborodás.

VÁLASZ: úgy rémlik, h minden rendőrség bejáratánál láttam olyan plakátot, ami azt mondja meg, h mi a teendőd, ha a rendőrséggel kapcsolatosan akarsz panaszt tenni, lesd meg te is azt a plakátot ott, ha legközelebb bevisznek és észnél is vagy. :D

2016. okt. 30. 20:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!