Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elegem van a rendőrségből...

Elegem van a rendőrségből hova tudok fordulni panasszal? B. lent

Figyelt kérdés
Évek óta rivotrilt szedek.Szombaton bevettem 4 dbot mert nem tudtam aludni.Egy órát aludtam majd hívtak a haverok buliba.Hát én elindultam eléggé kábán ,mintha részeg lettem volna olyan volt szemeim tiszta vörösek voltak a nem alvástól,de elindultam.A belvárosban két járőr megállított igazoltatni.Majd mivel elég kába vtam megkérdezték hogy ittam e vagy fogyasztottam e kábítószert.En mondtam,hogy csak rivotrilt.Majd ezek után belevillogtak a szemembe lámpával ,azt mondták lassú a pupilla reflexem és tiszta vöörösek a szemeim.Bevittek droggyortesztre a kapitányságra.A tesztet elkezdték fényképezgetni majd azt mondták hogy vmi van ezért kórház vér és vizelet vétel.Ez hogy a p*csába lehetséges hogy a rivot kimutassa a gyorsteszt??????Gondolom a kórházi dolog már engem fog igazolni,de akkor is bosszantó mivel nem drogozok,soha semmit nem csináltam!Órákat a rendőrségen voltam a semmiért.Mit tudok tenni?Nagyon bosszantó.Azt hittem hogy a drogtesztek csak drogokat mutatnak ki ,a nyugtatók nem drogok.Akkor?
2016. okt. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Gyalog voltam az utcán nem pedig kocsival.Ennyi erővel akkor vigyenek be minden részeg embert is előállítani,mert minek mennek részegen utcára.Ráadásul azt is elmondtam a rendőrnek többször is hogy rivot szedek és valószínűleg azért lett pozi a h*lye tesztjük,erre ő meg azt mondta hogy persze,ő meg tegnap találkozott egy barna medvével az m3ason .Ezt is tök flegmán.Most mi ez már?!Én nem tehetek arról hogy rosszak a drog tesztek.De ezek után azt is meggondolom,hogy neo-citrán után ki e merjek menni az utcára...Nehogy megint elvigyenek és a neocitránra is pozitív legyen a drogtesztem.
2016. okt. 20. 22:49
 12/55 anonim ***** válasza:
Hagyd rá. Tizenéves feltunesi viszketegseggel rendelkezo pava gyerek aki arcoskodik de elobe meg nincsen szaja....
2016. okt. 21. 00:18
 13/55 anonim ***** válasza:
Jakérem, brutális országban élsz, nem kell ennyire érzékenynek lenned. Tűrni kell, és amikor vége, köpsz egyet és folytatod az életed.
2016. okt. 21. 08:02
 14/55 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok és lány,de sebaj tizenkettes
2016. okt. 21. 08:14
 15/55 anonim ***** válasza:
76%
26 éves nő létedre ilyen felelőtlen vagy?
2016. okt. 21. 08:22
 16/55 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok az?
2016. okt. 21. 09:31
 17/55 anonim ***** válasza:
76%
26 éves nő létedre begyógyszerezve elmész bulizni? Hát nem is tudom... biztos azért mert nem volt rajtad sapka...
2016. okt. 21. 09:32
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a hiszti lényegét én sem amúgy ,de el tudom képzelni milyen műsort vághattál le a kapitányságon..Kár aggódnod ,a kórházi vér és vizeletvétel majd kimutatja ,hogy csak Benzo volt a szervezetedbe,ami legális..Semmi nem lesz ebből az ügyből.Lezárják és ennyi.Szóval ezek csúnya rossz rendőrbácsik vagy nénik voltak,heverd ki és lépj tovább!
2016. okt. 21. 09:44
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb vidd magaddal az utolsó kezelésről kapott papírt, úgy talán jobban hisznek neked.

De a legjobb az lenne, ha nem lenne legközelebb, 4 rivoval a véredbe maradj a hátsó feleden.

És megjegyezném, hogy altatóként alkalmazni egy nagy baromság, szomorú következményei lehetnek.

2016. okt. 21. 10:38
 20/55 anonim ***** válasza:
Majd amikor a mentősök felkaparják és reggel Zacher Gabi egy szelet torával várja. Az vicces lesz tuti vicces lesz.
2016. okt. 21. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!