Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elegem van a rendőrségből...

Elegem van a rendőrségből hova tudok fordulni panasszal? B. lent

Figyelt kérdés
Évek óta rivotrilt szedek.Szombaton bevettem 4 dbot mert nem tudtam aludni.Egy órát aludtam majd hívtak a haverok buliba.Hát én elindultam eléggé kábán ,mintha részeg lettem volna olyan volt szemeim tiszta vörösek voltak a nem alvástól,de elindultam.A belvárosban két járőr megállított igazoltatni.Majd mivel elég kába vtam megkérdezték hogy ittam e vagy fogyasztottam e kábítószert.En mondtam,hogy csak rivotrilt.Majd ezek után belevillogtak a szemembe lámpával ,azt mondták lassú a pupilla reflexem és tiszta vöörösek a szemeim.Bevittek droggyortesztre a kapitányságra.A tesztet elkezdték fényképezgetni majd azt mondták hogy vmi van ezért kórház vér és vizelet vétel.Ez hogy a p*csába lehetséges hogy a rivot kimutassa a gyorsteszt??????Gondolom a kórházi dolog már engem fog igazolni,de akkor is bosszantó mivel nem drogozok,soha semmit nem csináltam!Órákat a rendőrségen voltam a semmiért.Mit tudok tenni?Nagyon bosszantó.Azt hittem hogy a drogtesztek csak drogokat mutatnak ki ,a nyugtatók nem drogok.Akkor?
2016. okt. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Oh milyenekkel szemben??Akik nem csináltak semmit olyanokkal szembe???
2016. okt. 23. 13:08
 32/55 anonim ***** válasza:
100%
Tudod papolhatnék neked itt szolgálati szabályzatról, de röviden annyi, hogy nem csak azzal szemben vagyok köteles fellépni akik "csináltak valamit" hanem az olyannal szemben is, akiről feltételezem, hogy bajba fog kerülni. Na te most pont ilyen voltál :) Nincs mit:)
2016. okt. 23. 13:54
 33/55 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nem lett volna.Viszont a drog gyorstesztjeiteket sürgősen cseréljétek le,olyanra amik csak az illegális anyagok metabolitját mutatja ki.Köszi.
2016. okt. 23. 13:59
 34/55 anonim ***** válasza:

Csak hogy tudd, a drog nem csak a heroin, van, aki nem

belövi magát, hanem bevesz mondjuk pár rivot, és úgy megy

bulizni.. Az is drogfogyasztásnak számít! Vagy a nitrózás?

Mondhatná, hogy festett otthon, és sokat szívott be, és

úgy ment a buliba, csak a munkája miatt csapta szét

magát..

Tehát akár eljárást is indíthatnak ellened, amit persze

JÓINDULATBÓL megszűntethetnek. 26 évesen nagyon bátor és

kib4szott felelőtlen vagy, úgy indulsz el, hogy magadról

nem tudsz...

Külföldon pl a Xanax, Frontin stb nálad lehető

mennyiségét is korlátozzák, mert drogként kezelik.

Hiába te kaptad, legálisan, vényre, de nem lehet nálad

csak a napi adagod max, különben mész a hűvösre, mert

kereskedelmi mennyiségnek számít.

Sőt, egyből a börtönben felülvizsgálat, megvonás, hogy

egyáltalán jogosan kaptad-e a gyógyszert, vagy csak pacsi

van a dilidokival.

És ne tudd meg, mennyi módja van az öngyilkosságnak. És

igen, a pszichoaktív befolyásolás alatt simán előfordul

ilyen. Nem tippet akarok adni, de pl ráülsz a műanyag

ülőkére, megrepeszted, és felvágod az ereid. És ez csak

első blikkre jutott eszemben. Eredménye, hogy rossz eset-

ben elvérzel, és a SZABÁLYSZERŰEN eljáró rendőrt pedig

előveszik, ráadásul iszonyú pszichikai terhelést ad neki

pluszba, hogy az "ő keze között" halt meg valaki.

NA EZÉRT kukkolt a rendőrnő, mert neki ez a kötelessége.

2016. okt. 23. 15:03
 35/55 A kérdező kommentje:
Olyan nincs ,hogy jóindulatból megszüntetik.MEG KELL HOGY SZÜNTESSÉK MIVEL SEMMIT NEM CSINÁLTAM A RIVO NEM ILLEGÁLIS.Akkor ezek szerint ,ha részegen bevisznek valakit aki az utcán sétált és semmit nem csinált ,ellene is eljárás indul??????Hát nem.Mégpedig azért ,mert semmi törvénytelent nem csinált.Na ez van a Rivoval is!!!
2016. okt. 23. 17:25
 36/55 anonim ***** válasza:
39%
elfogyott a rivo vagy csak bekapcsolva maradt a caps lock?
2016. okt. 23. 18:06
 37/55 anonim ***** válasza:
Függő vagy egyértelmű.
2016. okt. 23. 18:51
 38/55 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés ,hogy függő vagyok-e vagy sem.Ha az vagyok hát akkor az vagyok.Még mindig jobb mintha alkoholista vagy heroinfüggő lennék.
2016. okt. 23. 20:48
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Fogd fel, hogy a drogosok egy része rivot és más LEGÁLIS

GYÓGYSZERT használ, és aközben követi el a bűncselekményt.

Ha nem tudod igazolni, hogy te gyógykezelés alatt állsz,

akkor JOGOSAN néznek illegális drogfogyasztónak, és helye-

sen járnak el!

2016. okt. 24. 07:55
 40/55 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint egy alkoholistának is igazolnia kell,hogy miért iszik,különben illegális drogfogyasztó,ugye? :D Nevetséges.Ha valaki részegen csinál valami bűncselekményt,és nem tudja elmondani ,hogy miért ivott,attól még nem fogják kábítószerrel való visszaélés miatt lecsukni.Mert hogy amúgy az alkohol is kábítószer.Csak legális.Mint a rivo.Ennyi.Sőt a cigi is drog.Akkor ezek szerint azt is igazolni kell,hogy miért cigizik valaki ,különben illegális drogfogyasztó? :D :D
2016. okt. 24. 08:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!