Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek az Ozorai...

Mi a véleményetek az Ozorai akcióról?

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 17:26
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

A gyerekeid jobb ha semmi ilyen magatartást nem szoknak meg,szerintemis.

De ha már lazulást keresnek,inkább füvezzenek,mint nyugtató gyógyszereket,meg egyéb legális vegyszer dilibogyókat szedjenek.Na azokról lejönni egyenlő a halállal.Ahogy az alkoholról is. :)

2012. aug. 23. 13:18
 52/56 anonim ***** válasza:
Annak a gyereknek alapvetően volt valami pszichés baja. Meg az apjának be kellett zárnia az ajtót, mert olyan ideg volt?? ott fel kellett volna pofozni hogy nincsen semmiféle tartása, és elvan kényeztetve! csak csinálta a cirkuszt. hülye pocs -.-'
2012. aug. 23. 22:01
 53/56 anonim ***** válasza:

"Annak a gyereknek alapvetően volt valami pszichés baja."

Ez meg kb 100 % .

2012. aug. 24. 08:37
 54/56 Toncsi63 ***** válasza:

"Annak a gyereknek alapvetően volt valami pszichés baja."

Semmiféle pszichés gondja nem volt. Ugyanolyan normális, jóképességű kölök volt, mint a fiam. Együtt cseperedett a fiammal. A két család együtt ment nyaralni, közös hétvégi programokat csináltunk. A kölkeink is az egymás legjobb barátai. Tehát TUDOM, hogy nem volt semmiféle pszichés gondja. Aztán következett a középiskola. ahol (a saját bevallása szerint) rendszeresen "megkínálták". Aztán már csak venni tudott a cuccból. Végül nem volt elég a zsebpénz, apránként eladogatta a telefonját, iskolatáskáját, cipőjét, aztán otthonról kezdett lopkodni.

Először csak a húgának a zsebpénzét, aztán az apja zsebéből és az anyjától a konyhapénzből. Persze észre vették. De annyi tartás volt még benne, hogy magától állt apja elé és elmondott neki mindent. A tavalyi évet befejezte a suliban, nem túl jó eredménnyel, de szerencsére nem bukott meg semmiből. az első egy hónap mikor letette, katasztrofális volt. Végül a nyár közepén MAGA KÉRTE, hogy vigyék elvonóra. Most várjuk, hogy mi lesz. Pénteken (ma) kijön. Másik gimibe lett beíratva 3.-ba. Reméljük nem lesz vele különösebb gond.

Ennyit tett a "másféle" haveri kör.

Nem írok többet, 1 hétre elmegyünk -együtt.

2012. aug. 24. 08:56
 55/56 anonim válasza:

Tisztelt Toncsi63!

A;

Nekem nagyon gyanús, hogy a gyerek nem volt őszinte teljesen az apjával. Szerintem fű helyett heroint használhatott! Nem tudom mekkora idő intervallum volt ez a rászokás (talán 1-2 év), de... Elég viccesen hangzik ez az őrjöngés meg öncsonkítás! :) Tuti más van a háttérben!

B;

Esetleg valami fel nem derített idegrendszeri rendellenességgel rendelkezik, és ezt a fű hatóanyaga váltja ki belőle függőség formájában!

Talán ez az oldal is valami hasonló dolgot feszegethet csak itt egy másik jelenséggel a táplálkozással kapcsolatban. -Nem tudom csak futólag olvasgattam bele-

[link]

De ennek meg vajmi kevés az esélye!

C;

Esetleg egy jellemtelen és gyenge önuralmú elkényeztetett gyerekről van szó -mint ahogy valaki már korábban említette-. És így akar újabb adagot kikényszeríteni!

más:

Valaki pár hsz-el előttem említette, hogy "A drog gyenge jellemu sz@r alakoknak valo, es meg jobban azza tesz. Az alkoholistakrol sincs jobb velemnyem mielott meg barki ezzel a tipikus hulyedumaval jonne" bla bla bla...

Rémeket látnak egyes elvakult ellenzékiek! :D

Jó pár ismerősöm akár jogi körökből is, a legnagyobb odaadással és szakértelemmel, gondoskodással, türelemmel nevelték fel porontyaikat, akik természetesen mind tudatos, életre való, jellemes emberekké váltak az idő során, és szüleik nyomdokaiba lépve --úgyancsak füveztek :D- -már várná az ellenzék de nem kapják meg!- a jog felé vették utukat. Egyik-másik már talán praktizál is. -és bizony most jön az érvágás az ellenzéknek- A szüleikkel együtt és barátaikkal leülnek esténként és elszívják a "béke pipát" és olyankor igazán baráti és boldog légkör kerekedik.

Sok elvakult ellenzéki csak álmodik ennek a szeretetnek a beszippantásáról! ;) S persze normális emberekként élik életüket. Nem lopnak rá pénzt, nem lettek emberi roncsok, egzisztenciájuk sem romlik a fű miatt stb.

Annak akinek az életét tönkre teszi a fű, azok ne szívják! Róluk ennyit! ;)

2012. aug. 25. 22:06
 56/56 anonim ***** válasza:
Respect.
2012. aug. 25. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!