A gyerekeid jobb ha semmi ilyen magatartást nem szoknak meg,szerintemis.
De ha már lazulást keresnek,inkább füvezzenek,mint nyugtató gyógyszereket,meg egyéb legális vegyszer dilibogyókat szedjenek.Na azokról lejönni egyenlő a halállal.Ahogy az alkoholról is. :)
"Annak a gyereknek alapvetően volt valami pszichés baja."
Ez meg kb 100 % .
"Annak a gyereknek alapvetően volt valami pszichés baja."
Semmiféle pszichés gondja nem volt. Ugyanolyan normális, jóképességű kölök volt, mint a fiam. Együtt cseperedett a fiammal. A két család együtt ment nyaralni, közös hétvégi programokat csináltunk. A kölkeink is az egymás legjobb barátai. Tehát TUDOM, hogy nem volt semmiféle pszichés gondja. Aztán következett a középiskola. ahol (a saját bevallása szerint) rendszeresen "megkínálták". Aztán már csak venni tudott a cuccból. Végül nem volt elég a zsebpénz, apránként eladogatta a telefonját, iskolatáskáját, cipőjét, aztán otthonról kezdett lopkodni.
Először csak a húgának a zsebpénzét, aztán az apja zsebéből és az anyjától a konyhapénzből. Persze észre vették. De annyi tartás volt még benne, hogy magától állt apja elé és elmondott neki mindent. A tavalyi évet befejezte a suliban, nem túl jó eredménnyel, de szerencsére nem bukott meg semmiből. az első egy hónap mikor letette, katasztrofális volt. Végül a nyár közepén MAGA KÉRTE, hogy vigyék elvonóra. Most várjuk, hogy mi lesz. Pénteken (ma) kijön. Másik gimibe lett beíratva 3.-ba. Reméljük nem lesz vele különösebb gond.
Ennyit tett a "másféle" haveri kör.
Nem írok többet, 1 hétre elmegyünk -együtt.
Tisztelt Toncsi63!
A;
Nekem nagyon gyanús, hogy a gyerek nem volt őszinte teljesen az apjával. Szerintem fű helyett heroint használhatott! Nem tudom mekkora idő intervallum volt ez a rászokás (talán 1-2 év), de... Elég viccesen hangzik ez az őrjöngés meg öncsonkítás! :) Tuti más van a háttérben!
B;
Esetleg valami fel nem derített idegrendszeri rendellenességgel rendelkezik, és ezt a fű hatóanyaga váltja ki belőle függőség formájában!
Talán ez az oldal is valami hasonló dolgot feszegethet csak itt egy másik jelenséggel a táplálkozással kapcsolatban. -Nem tudom csak futólag olvasgattam bele-
De ennek meg vajmi kevés az esélye!
C;
Esetleg egy jellemtelen és gyenge önuralmú elkényeztetett gyerekről van szó -mint ahogy valaki már korábban említette-. És így akar újabb adagot kikényszeríteni!
más:
Valaki pár hsz-el előttem említette, hogy "A drog gyenge jellemu sz@r alakoknak valo, es meg jobban azza tesz. Az alkoholistakrol sincs jobb velemnyem mielott meg barki ezzel a tipikus hulyedumaval jonne" bla bla bla...
Rémeket látnak egyes elvakult ellenzékiek! :D
Jó pár ismerősöm akár jogi körökből is, a legnagyobb odaadással és szakértelemmel, gondoskodással, türelemmel nevelték fel porontyaikat, akik természetesen mind tudatos, életre való, jellemes emberekké váltak az idő során, és szüleik nyomdokaiba lépve --úgyancsak füveztek :D- -már várná az ellenzék de nem kapják meg!- a jog felé vették utukat. Egyik-másik már talán praktizál is. -és bizony most jön az érvágás az ellenzéknek- A szüleikkel együtt és barátaikkal leülnek esténként és elszívják a "béke pipát" és olyankor igazán baráti és boldog légkör kerekedik.
Sok elvakult ellenzéki csak álmodik ennek a szeretetnek a beszippantásáról! ;) S persze normális emberekként élik életüket. Nem lopnak rá pénzt, nem lettek emberi roncsok, egzisztenciájuk sem romlik a fű miatt stb.
Annak akinek az életét tönkre teszi a fű, azok ne szívják! Róluk ennyit! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!