Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek az Ozorai...

Mi a véleményetek az Ozorai akcióról?

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 17:26
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Igazad van én elhiszem ezt, de szerintem mértékkel lehet használni. A fű egy szinten van az alkohollal, itt is tudni kell hogy mennyit szabad.
2012. aug. 15. 20:57
 32/56 anonim ***** válasza:
..
2012. aug. 16. 08:35
 33/56 anonim ***** válasza:
...
2012. aug. 16. 12:22
 34/56 Toncsi63 ***** válasza:
82%

Én csak a rengeteg tönkrement emberroncsot látom. Akik úgy gondolták, hogy: "egy-két szál még nem okoz függőséget". Egy szál, aztán mégegy. Aztán mégegy. Aztán azt érzed, de jól esne megint egy. Alattomosan szoktat rá magára az a gané.

Én is erre gondoltam mikor elszívtam egy-két szál cigit srác koromban. Most meg nincs erőm abbahagyni. Pedig szeretném. "Istenbizony, ez lesz az utolsó doboz, amit veszek." És ez "csak" sima dohány. Őrült kínlódás, ha nem tudok rágyújtani. Ha betiltanák, lehet én is dohányt termesztenék otthon a kertben. Titokban. A pénzről már ne is beszéljünk. Egy doboz cigi kb 700 Ft. Napi 1,5 doboz minimum amit elfüstölök. De van úgy, hogy kettőt is. Számolj utána. 30 éve szívom. mennyi is az "okos" spangli?

2012. aug. 17. 01:12
 35/56 anonim válasza:

"Én csak a rengeteg tönkrement emberroncsot látom. Akik úgy gondolták, hogy: "egy-két szál még nem okoz függőséget". Egy szál, aztán mégegy. Aztán mégegy. Aztán azt ..."

Ekkora baromságot nem mostanában hallottam! Beszéltem pár füves sráccal már akik évek óta fogyasztók és nem függők! Teljesen normálisak, nem elferdült el a személyiségük. Én még nem láttam olyan ember aki megőrült volna a fűért és ezért, agresszív lett volna! Azért naponta elnyomnál más fél doboz spanglis cigit... XD Na az azért DURVA lenne XD Szerintem már a 2.-nál összezuhannál világodat nem tudnád! Nem tudom ki hogy van a piával de ha az ember bebaszik, akkor azért az az állapot egy darabig fenn áll! Köze nincs a sima cigihez! Az csak az egyik beviteli lehetőség a sok közül és a legelterjedtebb! -Elég röhejes ha egy hozzá nemértő ilyen baromságokat ír!- XD Szóval itt jön képbe a mértékletesség! A fű dettó mint a pia! Csak másképpen hat de egy kategória!

1 hetes aktív füvezés se tesz senkit függővé! Mellesleg a te napi másfél dobozod ami majdnem 1000 forint/nap/fő. Ebből szerintem meg színesítheti a napját egy felhasználó!De gondolom embere válogatja!

Más: Bár nincs ez ügyben rálátásom de ha jól érzem Hollandia gazdaságilag kissé felettünk van! Ha így van akkor miért nem engedélyezik! Vessenek rá ki adót legalább az országnak is van belőle némi haszna! :)

2012. aug. 17. 11:55
 36/56 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a fűvel.Még mindig a kisebbik rossz.Ha mindenki szívna,sokkal békésebb lenne a világ.
2012. aug. 17. 12:28
 37/56 Amerigo49 válasza:
Mivel a drog ma már divatcikk, én egyetértek azzal, hogy a razzia is legyen állandóan divatban!
2012. aug. 18. 09:16
 38/56 anonim ***** válasza:
Am ha a kormány nagyon be akarná tiltani, akkor miért nem lehetne itt is Szingapúr? csak játsza az eszét, hadd drogozzon, és zuhanjon szét az adózó "nyersanyag". Szingapúrban megcsinálták, és azért mégis csak gazdasági nagyhatalom. Ennyit a törvényekről! Obama egyik tömegrendezvényén elmondta hogy korábban ő is kipróbálta a kokaint, ez példamutatás?!
2012. aug. 18. 21:43
 39/56 Toncsi63 ***** válasza:
76%

Akkor szívjátok bátran.

Ekkora élettapasztalattal ami nektek van, valószínűleg jobban tudjátok.

Az egész a pénzről szól.

Ha nem lesz pénzetek, mi fogja "megszínesíteni" a napotokat?

Mindenki csinál amit akar.

Nem úgy érzed a függőséget, ha van mit szívnod. Majd ha nem lesz hetekig, azután beszéljünk.

De akkor két értelmes mondatot nem lehet kihúzni abból, aki évek óta szívja.

2012. aug. 20. 10:47
 40/56 anonim válasza:

"Nem úgy érzed a függőséget, ha van mit szívnod. Majd ha nem lesz hetekig, azután beszéljünk."

Ez szerintem ugyanaz a tapasztalat nélküli, előítélettel teli, beszűkült látásmód amit eddig is olvashattunk az ellenzék részéről!

Vagy van némi személyes "élettapasztalatod" ez ügyben amit nem osztottál meg velünk? Akkor tedd meg kérlek! Én eddig még nem találkoztam hasonlóval.

Ám bár ha tényleg amolyan butító hatása van a fűnek, ez az alkoholfogyasztásra is igaz lehet! Még mindig nem látom okát, hogy ennyire ellenezzék a Marihuana fogyasztását.

Talán discovery-n láttam, mikor jó pár talán orvostanhallgatók vagy fiatal orvosok elemezték a fű hatását és rájöttek milyen sok jó oldala van, a pár rossz mellékhatás mellett! Ezért szerették volna kivonni a hatóanyagokat belőle úgy, hogy a hatást megtartsák és forgalomba tudják helyezni főleg talán a tanulók részére vagy a fronton harcoló katonák részére! Már mindenre nem emlékszem de kb. valami ilyesmiről volt szó.

Amit eddig hallottam, hogy a fű esetlegesen lehet az első lépcsőfok a keményebb drogokhoz! De persze ezt is embere válogatja.

2012. aug. 21. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!