1/1 anonim válasza:
Nyilván csoportos oktatás lesz, így érdemes lenne utána érdeklődni, hogy mekkora csoportos. Ha 15-20 embert is közrefognak, akkor nem éri meg. Ha 5-6 embernél nem lesz több akkor tökéletesen jó lehet, bár én nem ismerem az iskolát, így a hírét sem. Ha kiszámolod, akkor kb így 500 ft/órára jön ki, én anno olyan akcióban jártam a környéken jó nevűnek számító nyelviskolába, ahol 6-an voltunk egy csoportban és 600 ft/óra volt, nekem nagyon megérte. Az utolsó 1 hónapban már csak ketten jártunk, így meg pláne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!