Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek az Ozorai...

Mi a véleményetek az Ozorai akcióról?

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 17:26
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Azt hallottam nagyon felfújta a sajtó ezt a történetet, volt kb 4 autó helyszínen és pár tucat rendőrt lehetett látni, de zenét se halkították le. Nyugodt volt a hangulat, rendőrök se voltak durvák .. A bulizó fiatalokkal nem foglalkoztak..
2012. aug. 12. 11:54
 22/56 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem azt a fesztivált, ahol drogot találnak, azonnal be kell zárni!
2012. aug. 12. 13:37
 23/56 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom,hogy vagy vele,de én elég jól bekábulok egy liter pálinkától.Még az is lehet,hogy belehalnék.Szóval nyugodtan zárjuk be az összes kocsmát is...
2012. aug. 12. 14:31
 24/56 anonim ***** válasza:
46%
Hiszen az alkohol is DROG !!!
2012. aug. 12. 14:32
 25/56 anonim ***** válasza:
18%
Ez csak egy hippifesztivál, hova a géppisztolyos rendőr(e)? xD
2012. aug. 12. 21:19
 26/56 anonim ***** válasza:
68%

"Olvastam, hogy a pali a kis gyerekével bulizott kint Ozorán és az emberünket bebaszták a rendőrautóba a gyereket meg otthagyták a porba és le se szarták, hogy ott sír. "

Ez meg lehet úgy is értelmezni, hogy a pali kivitte a kölyköt is, hogy hátha akkor nem varrják be. Rákefélt. Hol a gyerek anyja?

2012. aug. 12. 22:42
 27/56 Toncsi63 ***** válasza:
71%

A rendszeres, de nem túlzott alkohol fogyasztás ( napi egy sör, egy pohár bor -sokszor az orvos is javasolja gyomorsav termelőként-, esetleg reggeli előtt egy étvágygerjesztő pálesz) nem tesz senkit függővé és az élettani hatásai is jónak mondhatók.

Ellenben a tiltott drogokkal. Azok, a rendszeres fogyasztásuk során sokkal hamarabb alakítanak ki függőséget, élettani hatásuk is megdöbbentően károsak. Sokkal rosszabbak, mint aki napi két doboz cigarettát elszív. Csak épp nem a tüdőt, májat támadja meg, hanem az idegrendszert. Ismétlem: a rendszeres fogyasztás. Mert ugye egy pohár bor naponta már rendszeresnek számít.

Napi egy-két joint is rendszeres, nem nagy mennyiség, de a hosszútávú hatása megdöbbentő károsodást okoz az idegrendszerben.

Mit fogtok tenni, ha a gyerekeitek lesznek drogfüggők? Vesztek nekik? Mert kell az a gyereknek?

....

2012. aug. 14. 09:48
 28/56 anonim ***** válasza:
30%
"de a hosszútávú hatása megdöbbentő károsodást okoz az idegrendszerben." ez pontosan mit takarna? dawn-kórósak lesznek, vagy mi?! ennyi erővel a cigi is lebont idegileg.
2012. aug. 14. 19:44
 29/56 Toncsi63 ***** válasza:
2012. aug. 15. 08:41
 30/56 Toncsi63 ***** válasza:
90%

Keress rá, beszélj dokival, olvass, nézz meg néhány függőségben szenvedő embert és megérted, miről is van szó.

Rendkívül romboló hatása van.

2012. aug. 15. 08:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!