1/56 Hazafias Harcos válasza:
Támogatom, a drog tönkreteszi a társadalmat!
2/56 anonim válasza:
"Négy dílert őrizetbe vettek, 39 kábítószer-fogyasztót előállítottak a csütörtöki Ozora Fesztiválon tartott nagyszabású rendőrségi razzián."
Ezen nem kell semmit magyarázni.
5/56 anonim válasza:
Rohadt nagy köcsögök szerintem,hogy SUNYIN odamentek,és megzavarták a fiatalok szórakozását.Majd ettől fog visszaszorulni a drogfogyasztás a nyomorékok szerint.......Vicc...
6/56 anonim válasza:
hát, ha belegondolsz hogy ezek a fiatalok veszik át majd a most kiöregedő geneáricó helyét... tényleg jó lenne mondjuk egy tűzoltó aki annó drogozott? vagy akármi...
7/56 anonim válasza:
Én nem azt mondom,hogy jólenne,de aki drogozni akar,az ő ügye,és nyilván nem fogja megakadályozni ebben a világ összes rendőre sem.Mióta világ a világ a drogok jelenvannak.Aki ilyen helyre látogat,az pedig nem sörözni fog,ez köztudott.Anno Woodstockban sem a mezei virágokat szívták az őseink......
8/56 anonim válasza:
Én farikcsaaa válaszával értek egyet.
9/56 anonim válasza:
Latszatakcio....aki hajlamos a drogfogyasztasra , azt nem egy ilyen razzia fogja eltantoritani....aki meg akar az ugyis hozzajut. Egyebkent meg sunyi , aljas huzas volt, oda az emberek szorakozni mentek .....droggal...naes ? Az alkohol se jobb...azt miert nem szabalyozzak? En szanalmas tartom....raadasul evek ota tudjak mi folyik ott, es csak most jutottak a cselekvesig??? Ez az egesz csak arra volt jo h a joneppel elhitessek, h marpedig a bunozes felszamolasa folyamatban van...:))))))
10/56 anonim válasza:
Szerintem nagyon szomorú,hogy így elrontják a bulit... Már ott sem lehet békésen kikapcsolódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!