Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek az Ozorai...

Mi a véleményetek az Ozorai akcióról?

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 17:26
1 2 3 4 5 6
 1/56 Hazafias Harcos ***** válasza:
81%
Támogatom, a drog tönkreteszi a társadalmat!
2012. aug. 10. 17:30
 2/56 anonim ***** válasza:
86%

[link]

"Négy dílert őrizetbe vettek, 39 kábítószer-fogyasztót előállítottak a csütörtöki Ozora Fesztiválon tartott nagyszabású rendőrségi razzián."

Ezen nem kell semmit magyarázni.

2012. aug. 10. 18:15
 3/56 intrepid ***** válasza:
82%
Engem nem érint, én iszok.
2012. aug. 10. 18:46
 4/56 anonim ***** válasza:
97%
szigetre is elkéne pár ilyen
2012. aug. 10. 18:50
 5/56 anonim ***** válasza:
16%
Rohadt nagy köcsögök szerintem,hogy SUNYIN odamentek,és megzavarták a fiatalok szórakozását.Majd ettől fog visszaszorulni a drogfogyasztás a nyomorékok szerint.......Vicc...
2012. aug. 10. 18:58
 6/56 anonim ***** válasza:
87%
hát, ha belegondolsz hogy ezek a fiatalok veszik át majd a most kiöregedő geneáricó helyét... tényleg jó lenne mondjuk egy tűzoltó aki annó drogozott? vagy akármi...
2012. aug. 10. 19:06
 7/56 anonim ***** válasza:
34%
Én nem azt mondom,hogy jólenne,de aki drogozni akar,az ő ügye,és nyilván nem fogja megakadályozni ebben a világ összes rendőre sem.Mióta világ a világ a drogok jelenvannak.Aki ilyen helyre látogat,az pedig nem sörözni fog,ez köztudott.Anno Woodstockban sem a mezei virágokat szívták az őseink......
2012. aug. 10. 19:13
 8/56 anonim ***** válasza:
22%
Én farikcsaaa válaszával értek egyet.
2012. aug. 10. 19:14
 9/56 anonim ***** válasza:
43%
Latszatakcio....aki hajlamos a drogfogyasztasra , azt nem egy ilyen razzia fogja eltantoritani....aki meg akar az ugyis hozzajut. Egyebkent meg sunyi , aljas huzas volt, oda az emberek szorakozni mentek .....droggal...naes ? Az alkohol se jobb...azt miert nem szabalyozzak? En szanalmas tartom....raadasul evek ota tudjak mi folyik ott, es csak most jutottak a cselekvesig??? Ez az egesz csak arra volt jo h a joneppel elhitessek, h marpedig a bunozes felszamolasa folyamatban van...:))))))
2012. aug. 10. 19:30
 10/56 anonim válasza:
25%
Szerintem nagyon szomorú,hogy így elrontják a bulit... Már ott sem lehet békésen kikapcsolódni...
2012. aug. 10. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!