Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek az Ozorai...

Mi a véleményetek az Ozorai akcióról?

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 17:26
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
16%

"hát, ha belegondolsz hogy ezek a fiatalok veszik át majd a most kiöregedő geneáricó helyét... tényleg jó lenne mondjuk egy tűzoltó aki annó drogozott? vagy akármi..."

1X nem beszívva mentem reggel a munkába mentőt akartak rám hívni hogy nagyon fura vagyok

el sem hinnéd mennyien élnek körülötted akik ilyen-olyan narkotikumokat fogyasztanak alkalmi vagy rendszeres időközönként

mert a tévhittel ellentétben 1 sör sokakon jobban meglátszik mint 1 joint

2012. aug. 10. 20:03
 12/56 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon helyes, végül is a fű sokkal, de SOKKAL több életet tesz tönkre, mint a vodka, a gagyi kevert, a szőlőt sosem látott bor, és a többi alkohol. Úgy sincs annyi alkoholistánk ( 8-20 százalék, az adott felmérés által használt definíció alapján) hogy velük legyen érdemes foglalkozni.

Balkán vagyunk, Balkán.

2012. aug. 10. 20:08
 13/56 A kérdező kommentje:
Balkán ott kezdődik ahol nincsenek szabályok ... Magyarországon am eus átlagtól alacsonyabb a drog fogyasztók száma nem kéne követni ebben is a nyugatot..
2012. aug. 10. 20:13
 14/56 anonim ***** válasza:
94%
Már nagyon ideje volt. Ez a fesztivál már évek óta hírhedt.
2012. aug. 10. 20:19
 15/56 anonim ***** válasza:
15%
Én nem mondtam,hogy követni kell,mindenesetre nem ez a módja,hogy visszaszorítsák a droghasználatot.Főleg,hogy a 99% ot el sem kapták.......Ez egy álszent,és képmutató akció volt.Évek óta tudták a rendőrök is,mi megy ott.Ezzel az erővel a BalatonSoundot,meg az összes többit is tönkretehetnék.Meg a legtöbb szórakozóhelyet,disco-t is.....
2012. aug. 10. 20:24
 16/56 anonim ***** válasza:
93%

Szétkentük a hasisos bandát! Éljen soká Pintér!

Viccet félretéve ez egy felfújt piti elosztókra meghírdetett Elkaptak 38 fiatalt meg 4 amatőr drogdílert,nem ügy ha valami drogbárót sitteltek volna le az más lenne.

A fű propagandát pedig fejezzük már be ,azért nem legalizálunk semmit mert kevésbé KÁROS mint egy másik legális önpusztító.

Arra se vagyok kíváncsi hogy használták gyógyászati, célra,mert az alkoholt is

De soha nem szívták egész nap mint a legalizálás mellett kiállók többsége ,ellenben egy kupicával mindig leküldtek.

Azt már meg sem említem hogy a részegséghez általában jó pár üveggel le kell dönteni (feltéve ha nem sebtisztító alkoholt szlopál valaki) míg beállni egy-két spanglitól is be lehet.

Még megkérdezném miért is jó az hogy a szerencsétlen idióták eggyel több dologgal tudják csökkentetni az arányukat a népességben ? Miket is beszélek legalizáljunk minden tiltott drogot ! Hulljon csak a férgese!

2012. aug. 10. 20:35
 17/56 anonim ***** válasza:
15%
Most erről fog beszélni mindenki?Tán megszűnik mostmár az éhezés,kilakoltatás stb? A drogok miatt tart itt ez az ország?Hát nem hinném
2012. aug. 10. 23:19
 18/56 anonim ***** válasza:
75%

"Most erről fog beszélni mindenki?Tán megszűnik mostmár az éhezés,kilakoltatás stb?"

Nem szűnt meg. De ha ugye felmerül a "minek az aug. 20-i tüzijáték? lenne jobb helye is a pénznek" téma, akkor erre is lehet mondani, hogy hol van itt a válság, amikor tele drogossal az összes fesztivál? Miért nem adják oda az öngyilkosságba fektetett pénzt inkább a szegényeknek?

2012. aug. 11. 08:07
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Azon akadtam ki, amikor a 2 tinicsajt kérdezték meg: "Hát őőő vannak még ilyen illegális dolgok -haha- " Meglátszott, rajtuk hogy szándékosan a drogozásra mennek, mert olyan nagylányok lettek ugye. Helyes tiltani a drogokat mert nem tudnak egyesek mértéket tartani, és valljuk be, egy jointot elszivni könnyebb mozdulat, és gyorsabban üt, mint mondjuk a vodka. itt csak azokkal toltak ki, akik tudják normális módon, mértékkel fogyasztani is (kevesen vannak).
2012. aug. 11. 16:18
 20/56 anonim ***** válasza:
59%

Végre volt egy kis időm, és végig tudtam gondolni az Ozorán történteket. Felmerült bennem több dolog is ami nem hagy nyugodni, így hát leírnám ezeket.

Nem értem ezt az egészet,hogy miért kelett ez mert az ott lévő emberek nem ártottak senkinek. Soha a büdös életbe semmi balhé nem volt (Én nem tudok róla) még egy verekedés se. Mindenki békésen bulizott. A gyilkosok rohangálnak az utcán a rendőrség miért nem velük foglalkozik ?

Ozorára lemész senki nem köt beléd,egy rossz szót nem szolnak rád lehetsz cigány, zsidó, arab vagy lehetsz akármilyen vallású ők befogadnak. Nincs verekedés sőt még szemét sincs mert az egész a természet közelségéről és az önfeledt bulizásról szól.

Bezzeg ha lemész Hegyaljára beléd kötnek a részeg punkok és ha még visszaszólsz lehet meg is agyalnak.

Az 1 millió alkoholista országában nem a drog a legnagyobb probléma.

A brutális gyilkosságok nagy részét alkoholos befolyásoltság alatt követik el. Olyat még nem halottam sehol ,hogy valaki egy "cigi" után megölt volna valakit.

A részeg veri a családját a rendőrség meg olyan emberekkel foglalkozik akik senkinek nem ártottak.

Oké törvénytelen az igaz amit csinál de senkinek nem árt vele maximum magának. Inkább a gyilkosokkal foglalkoznának.

Az meg a másik, hogy rengeteg a külföldi és ezek után nem Magyarországon fogják elkölteni a pénzüket hanem máshová mennek és viszik az ország rossz hírét is.

Olvastam, hogy a pali a kis gyerekével bulizott kint Ozorán és az emberünket bebaszták a rendőrautóba a gyereket meg otthagyták a porba és le se szarták, hogy ott sír. Hát mégis milyen világban élünk ?

Meg a sátrat felvágták késsel mert annyi esze nem volt a rendőrnek, hogy a sátoron van cipzár is vagy tépőzár. Ennyit a magyar rend őréről.

Meg, hogy minek géppisztolyos kommandós ? Valószínű majd a békésen bulizók lőni fognak nem ? Teljesen nevetséges az egész és ezzel a rendőrség csak saját magát járatja le egy világ előtt.

Ennyi erővel kimehetnének Szigetre,Balaton Soundra,A38 hajóra,Corvintetőre (a felsorolt fesztiválok és clubok véletlenszerű felsorolás "áldozatai") vagy akármelyik pesti vagy vidéki szórakozóhelyre vagy a középiskolák környékére. Nem csak Ozorán van "okosság". Garamvölgyi hazudozásait meg inkább nem kommentálom...

2012. aug. 12. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!