Feleségek/barátnők! Hogy bírjátok ezt?
Figyelt kérdés
Én egy hete szembesültem milyen veszélyes manapság kint az utcán a rendőröknek!(Persze eddig is tudtam,csak eddig míg máshol laktunk párom hatátőri feladatokat látott el,most pedig rendőrit!)
Ma reggel például véres inggel tért haza!Hát én azt hittem frászt kapok!Szerencsére nem ő sérült meg,pedig az is benne volt,mert nekik támadtak!Az a vicc ha mondjuk használná a fegyverét,akkor őt elöbb lecsukják mint azt az embret aki miatt történik a baj!Már aludni sem tudok!Félek hogy baja esik!Azt nem élném túl!:(
2011. aug. 7. 21:34
31/33 anonim válasza:
Ha ez a "hasznos tag", akkor én inkább a Holdra költöznék...
32/33 A kérdező kommentje:
Köszi Janzi!:)
2011. aug. 13. 12:33
33/33 anonim válasza:
Eladóként biztos nagy rálátásod van a rendőri munkára...
Még a kérdést sem tudod értelmezni féleszű bolti orrturkáló!
Verd csak a nyálad, szánalmas vagy. Csak röhögök rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!