Feleségek/barátnők! Hogy bírjátok ezt?
Én egy hete szembesültem milyen veszélyes manapság kint az utcán a rendőröknek!(Persze eddig is tudtam,csak eddig míg máshol laktunk párom hatátőri feladatokat látott el,most pedig rendőrit!)
Ma reggel például véres inggel tért haza!Hát én azt hittem frászt kapok!Szerencsére nem ő sérült meg,pedig az is benne volt,mert nekik támadtak!Az a vicc ha mondjuk használná a fegyverét,akkor őt elöbb lecsukják mint azt az embret aki miatt történik a baj!Már aludni sem tudok!Félek hogy baja esik!Azt nem élném túl!:(
De nézzük más szempontból.
Az anyja valószínűleg nem vállalta, hogy rendőr lesz a fia, és megölhetik. Őt mivel "vigasztalnátok"?
Én is határrendész vagyok. A párod ugye nem Szegedre ment? Mert akkor ismerem. A munkát nem kell hazavinni. Ne aggódj, mert annál rosszabb. Főleg ne itt a 10 éveseknek fecsegd ki.
Ezt vállaltuk, a rendszerváltás előttig meg is becsültek, azóta csak jogokat vesznek el, és egyre szemtelenebbé nevelik az állampolgárokat. Ez egy tudatos agymosás része a nagy demokráciában.
(Le kell innen szerelni, és keresni egy olyan munkát ahol ugyan így megfizetnek, és 65 éves korodig lehet is csinálni.) Nem kell tönkretenni magát az embernek.
Ács mi? LOL
Mert félő hogy 20 túlpigmentált cserépléc megkéseli szerencsétlent. Én is félnék elindulni reggel...
nem akarok beléd kötni, de még a határőr arra esküdött fel, hogy az élete árán is, addig a rendőr csak a testi épsége árán
szóval igen határőrnek tanult, figyelmeztették, hogy mivel jár ez a szakma,elég kiszámíthatatlan.
az meg hogy irodán dolgozik nem jelent semmit, ugyan úgy történhet baja,
történt olyan, hogy egy irodán dolgozó nőt az ügyfél mellkason szúrt egy ollóval.
az meg hogy nem használhat fegyvert, na hagyjuk már ezt a hülye dumát, ha engem megtámadnának igen is elővenném a fegyvert és használnám, na nehogy már én halljak meg egy aljadék miatt. A lőfegyverhasználatnak is megvannak a szabályai, csak be kell tartani és máris nincs mibe belekötni. amúgy sem dísznek adják azt a fegyvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!