Mi a véleményetek a buszsofőrökröl? Barátnők, feleségek hogyan "bírják" a folytonos utazásokat?
Kicsit OFF, az én párom taxis.
Elég nehezen viselem, többnyire éjszaka dolgozik, így reggel, amikor én ébren vagyok, ő alszik. Aztán felkel, eszünk, kicsit beszélgetünk, de például ritkán megyünk bárhová is, mert várja a munka... Sokszor hajnalban hazaér, alszik kora délutánig, és hogyha olyan a helyzet, ( pl: Forma1, Sziget, vagy valami nagyszabású rendezvény) megy, mert munka van.
A pénzzel nincs gondunk, csak keveset vagyunk együtt, és ez rossz :(
Saját példámból tudom,hogy nem egyszerű.Akkor érek haza,amikor a párom már alszik és mikor elmegyek,még alszik(nem azért mert lusta,hanem azért mert nagyon korán indulok és nagyon későn végzek)
És van benne valami,hogy az ember kevesebbet van a családjával,mert pl.nincs karácsony,nincs hétvége,amikor az átlag ember otthon van,akkor én tuti dolgozok.
De van jó oldala is,bár az persze nincs össze függésben a családdal.Erre felénk(kis elhagyatott falu)ahonnan indulok,megbecsülnek nagyon az emberek,sokszor kapok sütit,csokit,szezonális zöldségeket,gyümölcsöket egy pár szemet.Jól esik,hogy elismerik,megbecsülik a munkámat.
Az is biztos,hogy ez teljes embert kíván,én inkább sofőr vagyok mint családos ember.A pénz az nem több,mint máshol,mondjuk 3 műszakban,de én egész éjszaka pl nem dolgozok(max. hajnali egy órára otthon vagyok,de az a legrosszabb eset és ritkán van)Ez nem egy munka,ez egy hivatás.Össze sem lehet hasonlítani semmi mással.
Nekem volt buszsofőr párom, de szerintem összetettebb ez kérdés, mert nem mindegy, hogy milyen útjai vannak pl. hogy helyi járaton utazik menetrend szerint, vagy cégekhez szállít dolgozókat + egyéb kirándulások.
Az én expárom az utóbbit csinálta, reggel korán kelt, kb. 8:30-ra ért vissza, épp volt idő egy reggeli puszira, ami után én mentem dolgozni. Délután meg vitte haza a munkásokat, ekkor kb. egyszerre értünk haza, így a hétköznapokban nem jelentett problémát.
Nekem inkább a nyár volt nehéz, amikor többször el kellett mennie hetekre, külföldi nyaraltatásokra + fesztiválokon dolgozott. Így nyáron sokat voltunk egymástól távol.
Jó oldala volt, hogy nagyon ritkán bár, de egy-egy útra el tudtam menni vele (belföldön), ha volt hely a buszon. Összességében nem volt zavaró, mondom, csak a nyarak voltak kicsit nehezek. Viszo
Nekem volt buszsofőr párom, de szerintem összetettebb ez kérdés, mert nem mindegy, hogy milyen útjai vannak pl. hogy helyi járaton utazik menetrend szerint, vagy cégekhez szállít dolgozókat + egyéb kirándulások.
Az én expárom az utóbbit csinálta, reggel korán kelt, kb. 8:30-ra ért vissza, épp volt idő egy reggeli puszira, ami után én mentem dolgozni. Délután meg vitte haza a munkásokat, ekkor kb. egyszerre értünk haza, így a hétköznapokban nem jelentett problémát.
Nekem inkább a nyár volt nehéz, amikor többször el kellett mennie hetekre, külföldi nyaraltatásokra + fesztiválokon dolgozott. Így nyáron sokat voltunk egymástól távol.
Jó oldala volt, hogy nagyon ritkán bár, de egy-egy útra el tudtam menni vele (belföldön), ha volt hely a buszon. Összességében nem volt zavaró, mondom, csak a nyarak voltak kicsit nehezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!