Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feleségek/barátnők! Hogy...

Feleségek/barátnők! Hogy bírjátok ezt?

Figyelt kérdés

Én egy hete szembesültem milyen veszélyes manapság kint az utcán a rendőröknek!(Persze eddig is tudtam,csak eddig míg máshol laktunk párom hatátőri feladatokat látott el,most pedig rendőrit!)

Ma reggel például véres inggel tért haza!Hát én azt hittem frászt kapok!Szerencsére nem ő sérült meg,pedig az is benne volt,mert nekik támadtak!Az a vicc ha mondjuk használná a fegyverét,akkor őt elöbb lecsukják mint azt az embret aki miatt történik a baj!Már aludni sem tudok!Félek hogy baja esik!Azt nem élném túl!:(

2011. aug. 7. 21:34
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Attól mert rendőr,nem feltétlen kellene fiatalon az életét veszteni!...
2011. aug. 8. 14:35
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
nem kell ezt én sem mondtam, de ebben a szakmában ez is benne van. nem kényszerítette senki, hogy ezt válasza.
2011. aug. 8. 14:37
 23/33 anonim ***** válasza:
62%
Csak ne sajnáltasd magad. Sokszorosan megfizetik úgy, hogy más rendes ember arról álmodni sem mer.
2011. aug. 8. 18:21
 24/33 A kérdező kommentje:
Te csak azt hiszed...
2011. aug. 8. 19:52
 25/33 anonim ***** válasza:
87%

persze én rendőrként 85 ezret keresek

de igazad van valóban nem sokan álmodoznak ilyen magas fizetésről.

2011. aug. 8. 19:55
 26/33 anonim ***** válasza:
90%

"a határőr arra esküdött fel, hogy az élete árán is, addig a rendőr csak a testi épsége árán"

Már nem a kötekedés kedvéért, de ezt a baromságot honnan szedted?!

Keress rá a rendőri esküre, csodát fogsz látni!

2011. aug. 8. 22:00
 27/33 A kérdező kommentje:
Elhiheted hogy az a 85 az hamar elemegy,és nem sok mindenre elég!
2011. aug. 9. 00:30
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
Akkor menjen el a f.szba biztonsági őrnek és abban a szakmában a 100.000Ft a minimum amit adnak.Vagy menjen el másnak a minimálbért ott is megkapja.És ne itt siránkozz jaj mi lesz vele.Senki nem tett a fejéhez pisztolyt hogy te mostantól rendőr leszel.Csak hát egyik sem megy el mert akkor ugrott a nyugdíj és nem lengetheti a lábát már 40évesen
2011. aug. 12. 23:03
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van 23:03!

Vannak emberek, akik alapvető alkotmányos jogaikról lemondva, sokszor embertelen körülmények között, az életüket kockáztatva szolgálják az embereket. És vannak, akik megosztják az életüket - és az ezzel járó embert próbáló terheket - ezekkel az emberekkel. De utóbbiak nincsenek erre felkészülve (sokszor az előbbiek se) arra, mit vállalnak ezzel.

Tehát ha egyikük külső segítséget kér (tanácsot, vagy csak egy kis együttérzést), azt ordenáré stílusban le kell ugatni!!!

Gratulálok te útszéli t@hó p@raszt! Megmutattad ki vagy!

2011. aug. 13. 00:30
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd janzi, biztos ő is rendőrből lett biztonsági őr. Ő már csak tudja mi a tuti. Most legalább már ő sem lógatja a lábát, hanem hasznos tagja a társadalomnak.
2011. aug. 13. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!