Feleségek/barátnők! Hogy bírjátok ezt?
Én egy hete szembesültem milyen veszélyes manapság kint az utcán a rendőröknek!(Persze eddig is tudtam,csak eddig míg máshol laktunk párom hatátőri feladatokat látott el,most pedig rendőrit!)
Ma reggel például véres inggel tért haza!Hát én azt hittem frászt kapok!Szerencsére nem ő sérült meg,pedig az is benne volt,mert nekik támadtak!Az a vicc ha mondjuk használná a fegyverét,akkor őt elöbb lecsukják mint azt az embret aki miatt történik a baj!Már aludni sem tudok!Félek hogy baja esik!Azt nem élném túl!:(
Bár én nem vagyok se feleség,se barátnő,de pontosan tudom milyen nehéz a rendőrök helyzete.
Igaz,meg van kötve a kezük,de mit tud csinálni?
Elmehet biztonsági őrnek,de az nem garantál nektek létbiztonságot.
"gondolom most mindjárt irni fogja convenant hogy nem a cigányok a hibásak, és a magyarok a gonoszak nem a cigányok xD"
Túl élénk a fantáziád. Ilyet sosem írtam, nem is fogok, és baromira irritál, amikor kurucfüggő félhülyék a számba adják a maguk képzelgéseit. A rendőri munka mindenhol stresszel és veszéllyel jár. Lehet mással is foglalkozni. Erre gondoltam...
Nekem ez az "ezt vállalta" reakció kicsit ridegnek és érzéketlennek hangzik.
Igen, ezt vállalta. Még jó, hogy vannak emberek, akik erre vállalkoznak.
És igen, ezt vállalta, de attól a rossz érzés még rossz érzés marad, amit se megszokni, se elfelejteni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!