Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha van nyomós bizonyíték rá...

Vince200169420 kérdése:

Ha van nyomós bizonyíték rá hogy valaki pedofil. Be jelenthetjük a rendőrségnek? És ha igen. Mit fog kapni?

Figyelt kérdés
Van bizonyíték rá hogy az illető szexuális kapcsolatot akarna végre vinni egy kiskorúval. És részletesen le van írna hogy mit csinálna. Már meg van beszélve vele a találkozó is. Megéri-e egyáltalán a rendőröknek szólni?

2023. jan. 5. 07:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
32%

"48, igazából eddig sem kell elmenned. Ha egy 14 éves jár egy 17 évessel, majd a srác betölti a 18at, akkor jogilag egyből ott tartunk, mintha az egiyk fél egy 14 a másik 30 vagy 50 vagy 90 éves lenne."

nem ez volt a kérdésem, amire te válaszoltál. A kérdésemre válaszolj, bár gondolom nem is tőled kérdeztem. De ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor ne is kommentelj, köszi. :)) Sokak szerint 14 éves ne szexelhessen idősebbel. Persze ez jogilag korrekt, de sokak szerint nem. A kérdésem azokhoz szól, akik ezt jogilag büntetnék, amit ma nem büntetnek.

Én elhiszem, hogy sok 14 éves nem érett. De mi van akkor, ha egy 14 éves halál komolyan mondja, hogy ő eléggé érett és szeretne kalandozni egy 30 éves emberrel, csak 1-2 alkalomkor, járni se akarna, de ő teljesen érett.

Akkor tőle el kéne venni a jogod ettől, hogy 14 évesen lefeküdjön 30 évessel? Mert oké, vannak akik éretlenek, de mivan, ha valaki állítja, hogy ő aztán teljesen érett és ezt akarja és ne szóljanak bele. Akkor tőle vegyék el a jogot ettől?

2023. jan. 10. 12:39
 62/65 anonim ***** válasza:
27%

Amúgy ha egy 14 éves ember nem érett a szexre, akkor mit számít a másik ember életkora? Tehát ha egy 14 éves lefekszik egy 30 lvessel, az rosszabb, mintha egy 18 évessel feküdne le?

Szerintem se teljesen oké, egy 14 éves egy 30 évessel, de igazából ész érvként csak felhozni, hogy a 30 éves nem 20-50 évesekkel szexel. De a 14 évesnek mivel rosszabb, hogyha a másik 30 éves, mintha 18 lenne?

2023. jan. 10. 12:42
 63/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem hozzám szólnak a kérdéseid, de szerintem erre már indíts külön kérdést, ez itt off topic.
2023. jan. 10. 12:44
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a kérdésed, ismerek olyat, aki 18 évesen is éretlen a szexre.

Mi több:nővéke voltam egy ért. fogy otthonban, van, aki élete végéig gyerek, sosem érett rá.

Sajnos ők sokkal ösztönösebben gondolkodnak erről, ezért hamar kezdik.

Igazából pont az, hogy kevesebbet gondolkodnak, több idejük/energiájk van a szexel foglalkozni.

Nem lehet nekik elmagyarázni, mert még akkor is "történnek dolgok" ha azonos neműek között vannak, de EU-s alapelvek szerint nem lehet megakadályozni, hogy heterogén környezetben éljenek, megismerjék egymást, stb...

Úgyhogy sok felnőtt kap a reggeli mellé fogamzásgátló tablettát.

Ez van. A világ szinte minden részén ez van intézményes keretek között.

Visszatérve nem lehet egyénileg mérlegelni, és érzelmi érettség alapján "jogosítványt" adni a szexre.

Kevesebb gyerek lenne intézetben, jó lenne.

De ez nem így működik.

2023. jan. 10. 13:19
 65/65 anonim ***** válasza:
100%

#64 vagyok

Mármint nem az ért fogy intézetben fogannak gyerekek, de ha más nem, akkor a Monik showban mindenki látott olyat akinek jobb lett volna, ha soha nem szexel.

2023. jan. 10. 13:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!