Mit lehet tenni az ügy érdekében?
Tegnap a volt barátnőm leverte rólam a szemüveget mert elakartam menni a cuccaimert..levette az arcomrol.
Utána próbáltam tőle kivenni a zsebejebol, de sikertelenül. Utána kértem segítséget..meg kihivtuk a rendőröket. De nem tudtak ok sem visszaszerezni.
Es 200 ezer Ft szemüvegrol van szó. A kamera elvileg felvette amikor levette rólam..
"leverte rólam a szemüveget mert elakartam menni a cuccaimert..levette az arcomrol."
1. Most akkor leverte vagy levette?
Nagyon nem mindegy, mester!
2. szemüveg nélkül nem bírod elvinni a cuccaidat?
Egyáltalán nem látsz okkuláré nélkül?
Ha ennyire korlátozott vagy a mozgásodban szemüveg nélkül, akkor miért egyedül mentél?
Miért nem kértél meg valakit, hogy segítsen pakolni?
(a szemüvegedet egyébként is elvesztheted természetes módon.... akkor mit csinálsz?)
Ezeket azért a zsaruk is meg fogják kérdezni tőled.
Hát gyorsan lekapta.
Szemüveg nélkül szinte semmit nem látok.
Mert nem segítettek szuleim
"meg kihivtuk a rendőröket. De nem tudtak ok sem visszaszerezni."
Az meg hogyan lehet? Ha a rendőr azt mondja valakinek, hogy adja ide azt a tárgyat és az illető nem adja oda, akkor egyszerűen fölre teperi és elveszi tőle.
Nem..bunzot védik a jogok. Meg engem akartak fogdaba küldeni amiért lefogtam a nőt és próbáltam tőle kivenni a szemüvegemet sikertelenül. 200 ezer Ft os szemuveg. Aztán sokkos állapotba kerültem majd ki lett hivha a rendőrség.
De nem mehettek ba csak úgy be hazkutatas nélkül.
O meg simán letagadta hogy nála van..e téren szerintem a rendőrség kivonulo járőrök sem jártak el jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!