Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit lehet tenni az ügy érdekében?

Mit lehet tenni az ügy érdekében?

Figyelt kérdés

Tegnap a volt barátnőm leverte rólam a szemüveget mert elakartam menni a cuccaimert..levette az arcomrol.

Utána próbáltam tőle kivenni a zsebejebol, de sikertelenül. Utána kértem segítséget..meg kihivtuk a rendőröket. De nem tudtak ok sem visszaszerezni.

Es 200 ezer Ft szemüvegrol van szó. A kamera elvileg felvette amikor levette rólam..

tegnap 06:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrségi feljelentés, minél előbb.
tegnap 06:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Hol tegyek feljelentest? Abba a kerületben ahol ez történt.
tegnap 07:05
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

"leverte rólam a szemüveget mert elakartam menni a cuccaimert..levette az arcomrol."

1. Most akkor leverte vagy levette?

Nagyon nem mindegy, mester!

2. szemüveg nélkül nem bírod elvinni a cuccaidat?

Egyáltalán nem látsz okkuláré nélkül?

Ha ennyire korlátozott vagy a mozgásodban szemüveg nélkül, akkor miért egyedül mentél?

Miért nem kértél meg valakit, hogy segítsen pakolni?

(a szemüvegedet egyébként is elvesztheted természetes módon.... akkor mit csinálsz?)

Ezeket azért a zsaruk is meg fogják kérdezni tőled.

tegnap 07:40
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát gyorsan lekapta.

Szemüveg nélkül szinte semmit nem látok.

Mert nem segítettek szuleim

tegnap 07:54
 5/12 anonim ***** válasza:

"meg kihivtuk a rendőröket. De nem tudtak ok sem visszaszerezni."

Az meg hogyan lehet? Ha a rendőr azt mondja valakinek, hogy adja ide azt a tárgyat és az illető nem adja oda, akkor egyszerűen fölre teperi és elveszi tőle.

tegnap 10:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Hat. Nem egészen így van. Mert mire ki értek felment a lakásba. Ott meg jogok vannak.. Nem teperheti le egy not. Pláne egy férfi rendőr. Kamera felvétel van. Ahogy levette rólam
tegnap 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:
De hát nála van egy tulajdonodba tartozó tárgy. Egy lopás, rablás esetén se mennének be az elkövető otthonába?
tegnap 10:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem..bunzot védik a jogok. Meg engem akartak fogdaba küldeni amiért lefogtam a nőt és próbáltam tőle kivenni a szemüvegemet sikertelenül. 200 ezer Ft os szemuveg. Aztán sokkos állapotba kerültem majd ki lett hivha a rendőrség.

De nem mehettek ba csak úgy be hazkutatas nélkül.

O meg simán letagadta hogy nála van..e téren szerintem a rendőrség kivonulo járőrök sem jártak el jól.

tegnap 10:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Hazkutatas nélkül megugyse. Ha valaki ellopja valakinek a pénztárcáját. Majd az illető felviszi a lakasaba. Kamera bizonyitja ugyan, de ha nincs jogosultsaga a kivonulo jaroroknek akkor nem tudnak mit tenni.
tegnap 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen, majd add át a bizonyítékot (kamerafelvétel) a rendőrségre. Ez a menete.
tegnap 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!