Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit lehet tenni az ügy érdekében?

Mit lehet tenni az ügy érdekében?

Figyelt kérdés

Tegnap a volt barátnőm leverte rólam a szemüveget mert elakartam menni a cuccaimert..levette az arcomrol.

Utána próbáltam tőle kivenni a zsebejebol, de sikertelenül. Utána kértem segítséget..meg kihivtuk a rendőröket. De nem tudtak ok sem visszaszerezni.

Es 200 ezer Ft szemüvegrol van szó. A kamera elvileg felvette amikor levette rólam..

jan. 27. 06:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Rendben van. Holnap megteszem
jan. 27. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, az adott kerületi rendőrkapitányságon
jan. 27. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem ismeretlen tettes ellen. Az elkövető ellen. Az igaz, hogy "csak úgy" nem megy be egy rendőr egy magánlakásba, viszont létezik erre eljárás, annak lefolytatása kötelező. Lehet, hogy soká tart, tehát érdemes gondoskodni addig is a látási lehetőségekről.

Ha pedig sikerül visszakapnod a rendőrségi eljárás során, kártérítést igényelhetsz, az igénylés alapja a visszakapásról szóló rendőrségi lezáró jelentés. Ahogy a hatóságok ma dolgoznak, erre akár sok idő is rámehet.

jan. 30. 10:29
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ha pedig sikerül visszakapnod a rendőrségi eljárás során, kártérítést igényelhetsz,"

Az ilyen igényt polgári jogi igénynek hívja törvény, mester!

Amit a büntetőeljárás során terjeszthet elő a sértett.

De itt még szó nincs ilyenről.

jan. 30. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nem ismeretlen tettes ellen."

A rendőrség akkor is ismeretlen tettes ellen veszi fel, ha ismert a tettes.

jan. 30. 13:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Es ha nem látta a kamera felvétel hogy valóban levette? Nem tudom milyen szögből vette. Azt látta amikor már szemuveg nélkül vagyok és a nő elkezd rancigalni. Meg kabatomat is elszakitotta. Tehát ezt lehet látni. Azt nem biztos hogy a kamera közvetlen Azt felvette e amikor levette a szemuvegemet es betette a zsebebe.
jan. 30. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!