Szabálysértés miatt kaptam egy idézést. Muszáj volt bevallani, hogy én voltam? Többi lent
Emlékszem, sajnos többször is előfordult, hogy tesóm rokkant helyen parkolt. Kaptam idézést, bementem a rendőrségre. Megkérdezték én voltam e, mondtam nem. Tudom e ki volt vagy nem szeretném elmondani. Mondtam nem szeretném. Ennyi volt
Szidtam mindig, hogy figyeljen oda erre.
Most kaptam egy tavalyi parkolásról bírságot. Tesom cégében lévő kocsijával megálltam a gyógyszertárnál, ami rokkant volt..
kérdésem: ha nem magánszemély, hanem cégtulajdonos neki nincs ilyen lehetősége vagy direkt köpött be? Most pont rosszban vagyunk és kíváncsi vagyok direkt csinálta e.. nem a szaros pénz, hanem a testvéri szeretet vagy mi ez..
"Tesom cégében lévő kocsijával megálltam a gyógyszertárnál, ami rokkant volt.."
Az üzembentartónak küldik alapesetben a bírságot. Ha ez tesód cége, akkor neki.
Ha mégis te kaptad, akkor valamilyen bizonyíték van rá, hogy mégis csak te voltál.
Ezt kizárólag testvéri bemondásra nem teszik meg a zsaruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!