Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szabálysértés miatt kaptam...

Szabálysértés miatt kaptam egy idézést. Muszáj volt bevallani, hogy én voltam? Többi lent

Figyelt kérdés

Emlékszem, sajnos többször is előfordult, hogy tesóm rokkant helyen parkolt. Kaptam idézést, bementem a rendőrségre. Megkérdezték én voltam e, mondtam nem. Tudom e ki volt vagy nem szeretném elmondani. Mondtam nem szeretném. Ennyi volt

Szidtam mindig, hogy figyeljen oda erre.

Most kaptam egy tavalyi parkolásról bírságot. Tesom cégében lévő kocsijával megálltam a gyógyszertárnál, ami rokkant volt..

kérdésem: ha nem magánszemély, hanem cégtulajdonos neki nincs ilyen lehetősége vagy direkt köpött be? Most pont rosszban vagyunk és kíváncsi vagyok direkt csinálta e.. nem a szaros pénz, hanem a testvéri szeretet vagy mi ez..

tegnap 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Céges autó esetén nem fogják azt keresni aki a szabálysértést követte el, ellenben a büntetés mértéke drágább. Például egy 50 ezres gyorshajtás 250 ezer forint lesz.
tegnap 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:

"Tesom cégében lévő kocsijával megálltam a gyógyszertárnál, ami rokkant volt.."

Az üzembentartónak küldik alapesetben a bírságot. Ha ez tesód cége, akkor neki.

Ha mégis te kaptad, akkor valamilyen bizonyíték van rá, hogy mégis csak te voltál.

Ezt kizárólag testvéri bemondásra nem teszik meg a zsaruk.

ma 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!