Mennyit kaphatok szabálysértésért?
Figyelt kérdés
Szabálysértési eljárás indult ellenem.
Miszerint én kihívtam magamra a Rendőrséget egy nap és nem mentem ki a ház elé! Tehát ráadásul a Rendőrök jelentettek fel. Ha nem megyek be akkor körözést ad ki ellenem.
Beidéztek ezen a héten megyek. (( Természetesen nem igaz! )) Az igaz hogy bántalmazás rágalmazás ért de még arra sem hívtam ki magamra rendőröket, nem hogy csak úgy szórakozásból!
Mi a legdurvább dolog amit tehetnek velem, mert az biztos tőlem egy fillért nem vesznek el, akkor leülöm simán! Ezen a héten már eleve a cuccaimmal megyek oda. Teljesen tönkre akarnak tenni!
Normális kommenteket várok!
#Szabálysértés állítólag
tegnap 15:54
1/6 anonim válasza:
Mondjuk nehéz ilyen dologra normális kommentet írni, ha még az sem derül ki, mi is történt pontosan. Egy tanács: Ha ennyire nem tudsz kommunikálni, ne hívogasd az állami szerveket, oldd meg az problémáid magad.
2/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de én sem értem hogy most pontosan mi történt és mi a problémád. Szerintem ha nem vagy jártas a jogi folyamatokban, és ártatlannak gondolod magad, inkább egy ügyvéddel konzultálj az ügyben.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem ügyvédre! Egy. Kettő! Valami szabálysértést akarnak rámhúzni. A nő akivel beszéltem telefonon nem adott semilyen talyékoztatást. Csak annyit hogy kihívtam magamra a rendőröket . Állíthatólag ez Augusztus ban történt. Meg papírt is küldtek. Nekem nem küldtek semmit. Valami nagyon bassza a csörüket velem kapcsolatosan!!! Egyszerűen el akarnak tenni labalól. Mennem kell dolgozni most meg nem tudok miattuk!!! Nyar óta beteg vagyok és így kell mennem dolgozni. Nem tetszik valakinek hogy elakarok menni dolgozni!!!
ma 11:13
4/6 A kérdező kommentje:
Nem hívtam még akkor sem mikor két hét után gyógyuló fizikai bántalmazás ért,, !!!
ma 11:14
5/6 A kérdező kommentje:
És még azt mondja telefonba hogy Augusztus óta küldik a papirokat nekem. Meg hogy körözni fog ha nem megyek be, . Körözni? Mi vagyok én bünöző?? Mi vaaaan? Örülök hogy élek! 3 hétig nagyon beteg voltam. Nyar óta.
ma 11:23
6/6 anonim válasza:
Ha nem hívtad ki a rendőrséget magadra akkor miért tartassz? A telefonhívásokról rögzítés készül, ami bizonyíték erejű, hogy megtörtént e az általad mondott hívás vagy sem. Tehát ne fogadd el a szabálysértést így ők feljelentést tesznek és majd megy tovább az ügy, amit ugye nekik kell bizonyítani, hogy megtörtént az eset és a bizonyíték a telefonhívás lesz amit a központba rögzítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!