Ha van nyomós bizonyíték rá hogy valaki pedofil. Be jelenthetjük a rendőrségnek? És ha igen. Mit fog kapni?
Akkor ebofil. Akkor sem normális dolog! Főleg, ha a szülő tűri. Nekem a lányomra egyszer vetne szemet/zaklatná egy ilyen biztosan tápanyag lenne a diófának.
Ha szeretnéd személyesen teli rakhatom a fejedet reklámokkal:) (Ne kezd el itt verni magad mert többet nem olvasok itt ebbe bele, hányinger az egész).
Bocs, hogy így belekotnyeleskedek, de írta a kérdező hány éves a pasi?
Mert ahogy én látom, simán lehet, hogy egy 19 éves srác.
56, nem, nem írta. Minden amit tudunk annyi, hogy a csaj 15 éves és önszántából randizna az illetővel. Sajnos a pasi koráról nem tudtunk meg semmit, a beszélgetés ott elakadt, hogy tekintve 15 éves, így büntetőjogi kategóriába nem esik - ami tulképp a válasz a kérdésre, csak ezt egyesek nem akarják elfogadni.
Lényegében ennyi az lemúlt 50 válasz:D
Én a kérdezőből még azt is kinézem, hogy 17 éves srácról van szó.
Ha már ennyire nem volt tisztában a pedofília jelentésével...
Oké, #58, nyugi.
Mindenki egyet ért, egy 30,vagy 50 éves ne randizzon 15 évessel.
Ebben a helyzetben semmi infó nincs, csak hogy 15 éves a lány, és hogy volt néhány illetlen üzenet amivel a szülő nem ért egyet.
Nem tudjuk kölcsönös-e a vonzalom, és nem tudjuk a férfi korát sem.
De most már kezdem azt érezni, hogy minden pontosabb infó nélkül egy képzelt szituációban felételezed a legrosszabbat.
Van erre valami személyes okod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!