Ma igazoltattak a rendőrök engem. Hol tudom megnézni, ki kérte, hogy igazoltassanal?
Szóval, MÁV-os balhé volt es nem volt helyjegyem.. és a kaller kihívta a rendöröket.
Az egyik rendőr azt mondta hogy, ügyfélkapun le tudom kérni az adatokat..
Hol?
Miért kellene megnézned, hogy ki kérte, hogy igazoltassanak? Hiszen te magad írod le, hogy a kalauz hívta a zsarukat.
Most te a kalauz nevét akarnád megtudni? Komolyan azt hiszed, hogy majd a hatóság felteszi egy honlapra hogy Kis Béla Tökölről a Balázs utca 4-ből volt a kalauz, hogy te odamehess és megverhesd?
Az ügyfélkapunk azt tudod megnézni hogy ki az eljárásban a rendőr aki igazoltatott, ki az aki viszi az ügyet tovább adminisztratív vonalon és kihez fordulhatsz a következőkben.
"Minek ez Neked?"
Navajon...
Kérdező amire készülsz az bűncselekmény, mész a büribe!
Aztán a pofázmányodat megjegyezte ám a kaller és átadja a ilyen balhés utasokról a tudás mindegyik kaller a többieknek, úgyhogy innentől az összes kaller utazni fog rád.
A megoldás az hogy az ominózus kallertől bocsánatot kérsz és mostantól jeggyel, vigyázzban ülsz a vonaton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!