Mi történik akkor ha a rendőrök igazoltatnak de nekem nem jelez a rendőr hogy álljak félre de félreállok hogy igazoltassanak?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 15:53
2/8 szántóvető válasza:
ez beugratós kérdés?ha van nálad sör akkor iszol egyet velük,azt hiszem..
3/8 anonim válasza:
Most akkor igazoltatnak a rendőrök, vagy nem igazoltatnak? Anomália van a kérdésben.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg szondát fújatnak, hogy megnézzék részeg vagy-e vagy simán csak hülye.
5/8 anonim válasza:
Próbáld ki.
Menj oda egy járőrhöz az utcán és kezd el lökdösni: - Na, mivanmá, igazoltassá má.
Kíváncsian várom az eredményt. :)
6/8 anonim válasza:
Olyan előfordulhat hogy nem egyértelmű kit akarnak megállítani, kiáll az útra s lehet hogy a mögötted jövőt akarja, csak az közel mögötted van. Ilyenkor meg kell állni s majd mondják hogy mehetsz, vagy max tőled is elkérnek pl jogosítványt s tovább engednek. Az a rosszabbik verzió ha mégis téged akarnak s nem állsz meg.
7/8 anonim válasza:
Én jártam így, amit 6-os írt, simán tovább küldtek. De ha mindenkit néznek, téged is fognak, ha csak random és megállsz, akkor vagy csekkolnak vagy ellegyeznek.
8/8 anonim válasza:
Apósom kocsijával mentem, mikor meszeltek, majd intettek, hogy nem nekem szól a meszelés.
Apósomnak kiküldtek egy fotót (és csekket), melyen rajta volt az ő kocsija IS!
Ő anélkül fizetett, hogy nekünk szólt volna. Nem küldték vissza a pénzt, hogy tévedés történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!