Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha van nyomós bizonyíték rá...

Vince200169420 kérdése:

Ha van nyomós bizonyíték rá hogy valaki pedofil. Be jelenthetjük a rendőrségnek? És ha igen. Mit fog kapni?

Figyelt kérdés
Van bizonyíték rá hogy az illető szexuális kapcsolatot akarna végre vinni egy kiskorúval. És részletesen le van írna hogy mit csinálna. Már meg van beszélve vele a találkozó is. Megéri-e egyáltalán a rendőröknek szólni?

2023. jan. 5. 07:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
38%
Abban a sokat szidott öregemberen több felelősség van a magyar emberek felé, mint az istenített Orbánodban.
2023. jan. 5. 12:34
 22/65 anonim ***** válasza:
100%
20, éppenségel pont a Fidesz vitte le a fiatalkoróaknál beleegyezési korhatárt 12 évre:D Nem a Soros..
2023. jan. 5. 12:35
 23/65 anonim ***** válasza:
28%
Majd egy narancsagyú pont felfogja a tényeket...
2023. jan. 5. 12:36
 24/65 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, a pedofil serületlen gyerekekre gerjed: értsd: csecsemőtől kb kilenc évesig. Aki egy tizenöt éves után kajtat az simán szemét, nem pedofil.
2023. jan. 5. 12:46
 25/65 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező, egyrészt a pedofil serdülőkor előtt álló gyerekekre izgul, a 15 éves az már nagyon nem ez a kategória. Másrészt a beleegyezési korhatár itthon 14 év, szóval egy 15 éves csaj a 70 éves szomszéd bácsikával is szexelhet ha ahhoz van kedve. Úgyhogy a rendőrségen joggal röhögnek ki.
2023. jan. 5. 15:41
 26/65 anonim ***** válasza:
3%

Azt a piszok mindenit már.

Oké azt írta, hogy pedofil de akkor valaki mondjon már egy hivatalos szót/kifejezést ezekre a férgekre akik 50 évesen csak a tizen (14-18) éves korosztályra hajtanak!!! Ne ezen legyetek már fennakadva, hogy jaj az csak a 0-10 éves korig izgul rájuk..

Az az ember sem normális aki kajakra 30-40-50 évesen GYEREKEKRE hajt, mert ennyi idősen még azok!! oké lehet őket 14 éves kortól oké.. de ez akkor sem normális dolog emberek!!

De ahogy elnézem ide PONTOSAN ilyen emberek írkálnak akik szerint ez teljesen rendben van… Nektek van lányotok egyáltalán vagy feleségetek mondjuk? BIZTOSAN nincs! Másképp nem így vélekednétek erről a dologról. Ha meg igen ott is van baj, hogy a kislányotokat nyugodtan hagyjátok egy veletek egykorúval vagy idősebbel minden féle kapcsolatot kialakítani..

Eszem facom megáll már ettől a gyakoris beteg toxic közösségtől..

2023. jan. 5. 16:35
 27/65 anonim ***** válasza:
90%

27

1. Efebofil. Így hívják azokat, akik a serdülés utáni fiatalokra gerjed.

2. Senki nem állította, hogy 30 vagy 0 éves ember az elkövető. A Kérdező nem árulta el az elkövető korát.

3. A kérdés arról szólt, hogy a rendőrség kezd-e vele valamit. A válasz pedig az, hogy nem, nem fog, mivel nem ütközik törvénybe.

Erkölcsileg el lehet ítélni, de a kérdés nem vonatkozott ilyesmire. A kérdés a törvényre vonatkozott, az pedig nem bünteti, akárhogy is viszonyul ehhez bárki.

4. Fel lehet háborodni azon, hogy a törvény nem bünteti ezeket az embereket, de ebben az esetben a törvényhozókat kellene kérdőre vonni, nem az átlag polgárt, aki csak elmondja a tényt, hogy jelenleg nem ütközik törvénybe.

2023. jan. 5. 16:43
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

27

Az hogy ki mire izgul nem jelenti azt, hogy enged is a vágyainak. Te se dugsz meg minden bombázót, aki az utcán szembejön veled, és a szórakozóhelyekről se rabolod el őket. Vagy én pl olvastam olyan esetet, hogy az óvodai alkalmazott megerőszakoltatta a kb 12 éves unokájával az egyik 5 éves kislányt, mert neki az volt a felnőtté avatás. Pedofil? Nem. Egész életére traumatizált egy gyereket? Igen.

Az ebeofil szót szokták amúgy azokra használni, akik kifejezetten tinikre izgulnak, de ez egy kicsit érdekes.

A pedofiloknál a fejletlen nemi jellegek, a fejletlen test a lényeg, míg egy tini kinézetre pont úgy néz ki, mint egy felnőtt. Egy 16 éves és egy 23 éves közt nemigazán van különbség kinézetre. Ezért is kérnek sokszor személyik, ha alkoholt akar venni a tizen-huszonéves korosztály, mert ránézésre nem látszik, hogy még épp tini, vagy esetleg már az egyetemet is elvégezte.

Amúgy én 21/L vagyok.

2023. jan. 5. 16:48
 29/65 anonim válasza:
100%

27: a kérdés az volt hogy egy pedofil akar szexelni egy gyerekkel és ezzel a kérdező mehet-e a rendőrségre feljelenteni. Miután kiderült hogy a gyerek 15 éves, innentől kezdve a kérdésre az a helyes válasz hogy az illető nem pedofil és felesleges rendőrségre rohangálni mert nincs szó bűncselekményről.

Az hogy etikus-e, az egy teljesen más tészta és nem tartozik a kérdéshez. Főleg hogy azt se tudjuk hogy hány éves a másik fél, mert az se mindegy.

2023. jan. 5. 17:00
 30/65 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám is így gondolkodott.

Nem is avattam be a szexuális életembe.

Egy 15 évesnek folyton ezen jár az agya, ki fogja találni, meg fogja teremteni a lehetőséget.

Nem fogod tudni megakadályozni, de elérheted, hogy titkolózzon előtted.

Szerintem.

Ma már szülő vagyok, szóval ismerem a másik oldalt is, egyébként.

2023. jan. 5. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!