Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha van nyomós bizonyíték rá...

Vince200169420 kérdése:

Ha van nyomós bizonyíték rá hogy valaki pedofil. Be jelenthetjük a rendőrségnek? És ha igen. Mit fog kapni?

Figyelt kérdés
Van bizonyíték rá hogy az illető szexuális kapcsolatot akarna végre vinni egy kiskorúval. És részletesen le van írna hogy mit csinálna. Már meg van beszélve vele a találkozó is. Megéri-e egyáltalán a rendőröknek szólni?

2023. jan. 5. 07:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%

"37-es Onnan, hogy a kérdező állítása szerint egy kiskorúval akarna szexuális kapcsolatot létesíteni és az bizony zaklatás és ha valóban kiskorú tehát 14 év alatti személyről beszélünk akkor még a kiskorú megrontásának kísérlete is szóba jöhet."

De nem kiskorú.

És ha a másik fél is akarja, az nem zaklatás.

Szóval amiről te beszélsz, az nem szerepel a kérdésben.

2023. jan. 6. 13:20
 42/65 anonim ***** válasza:
85%

Ez aranyos.

Ha a 15 éves lány flörtöl, és élvezi, az nem zalkatás.

Ettől még lehet, hogy a szülőnek nem tetszik, de ez van.

Ha zaklatná, és a kérdező azt írná, hogy a lány akarata ellenére történik a dolog, az más.

De ilyet én nem olvastam sehol.

2023. jan. 6. 13:27
 43/65 anonim ***** válasza:
30%

Nem, árokpart, én időutazó vagyok.

Köszi a jövőből jöttem.

2023. jan. 6. 13:38
 44/65 anonim ***** válasza:
100%

"Hát. Igen. Ettől féltem. Az illető 15.

Undorító hogy ennyire semmibe veszik az ilyen dolgokat a rendőrségen.

Megveretni az illetőt meg nem tudom mert akkor én kerülök bajba."

Ha undorító a kérdezőnek ha nem, ha nem illegális a rendőrök azzal nem fognak foglalkozni, hogy a kérdező szerint mi undorító és mi nem. Ez nem így működik.

2023. jan. 9. 16:11
 45/65 anonim ***** válasza:
100%

"tehát nem pedofil. azokat hidegen hagyják a tinik. A jelenlegi törvények szerint meg betöltött 14 év fölött azzal dug a kamasz akivel akar, akár nagyapja korúval is, tehát nem tartozik a rendőrök hatáskörébe, amig nem történt nemi erőszak. Ellenben ha nem hülye a szülő, tehet róla hogy eltakarodjon a perverz a gyereke közeléből: Ás ha nem full idióta a szülő megoldja úgy hogy semmiféle büntetőjogi következmény ne legyen."

Csakaz a baj, hogy a legtöbb szülő ezt úgy akarná elinbtézni, hogy péppé veri az illetőt. Ha ezt teszik, jogosan ítélik el őt, bát ezért gondolom csak felfüggesztett járna. Szóval az eltakarítás a péppé verést jelentené a legtöbb ember fejében, véleltlenül se azt, hogy elbeszélget a lányával.De amúgy az elbeszélgetés nem garancia rá, hogy ne talizzon a pasival, akár a lánnyal, akár a pasival beszélne.

2023. jan. 9. 16:14
 46/65 anonim ***** válasza:
0%

"4. Fel lehet háborodni azon, hogy a törvény nem bünteti ezeket az embereket, de ebben az esetben a törvényhozókat kellene kérdőre vonni, nem az átlag polgárt, aki csak elmondja a tényt, hogy jelenleg nem ütközik törvénybe."

Jó de mi van ha egy 14 éves ténylegesen azt mondja, hogy tiszta tuidattal le akarok feküdni egy 30 évessel, kalandozni akarok, de a törvény nem nem engedi neki? Feltéve, tegyük fel, hogy nem lenne ez legális.

Akkor egy 14 évesnek ne legyen joga szexelni egy 30 évessel, mondván éretlen?

2023. jan. 9. 16:28
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

46, félreértesz. Én nem azt mondtam, hogy ezen változtatni kell, vagy azt, hogy nem kell. Én csak azt mondtam, hogy a törvények milyensége miatt ne az egéyneket bszogassuk, hanem a törvények létrehozóit. Akit felháborít, hogy így van megalkotva a törvény, az azzal pereljen aki létrehozta, ne azt, aki betartja.

Röviden: ne itt nyafogjon:D

2023. jan. 9. 16:35
 48/65 anonim ***** válasza:
33%

"46, félreértesz. Én nem azt mondtam, hogy ezen változtatni kell, vagy azt, hogy nem kell. Én csak azt mondtam, hogy a törvények milyensége miatt ne az egéyneket bszogassuk, hanem a törvények létrehozóit. Akit felháborít, hogy így van megalkotva a törvény, az azzal pereljen aki létrehozta, ne azt, aki betartja.

Röviden: ne itt nyafogjon:D"

Oké, akkor azoknak szól a kérdésem, akik szerint ezen változtatni kell.

Ha egy 14 éves önmagát érettnek érzi és dugni akar 30 évessel, ne legyen joga hozzá?

2023. jan. 9. 16:40
 49/65 anonim ***** válasza:
87%
48, igazából eddig sem kell elmenned. Ha egy 14 éves jár egy 17 évessel, majd a srác betölti a 18at, akkor jogilag egyből ott tartunk, mintha az egiyk fél egy 14 a másik 30 vagy 50 vagy 90 éves lenne.
2023. jan. 9. 16:46
 50/65 anonim ***** válasza:
84%
"Ahogy látom nagyon sokak szerint kb semmi gond nincs ezzel" Te valamit rohadtul félreértettél. Itt azt mondja mindenki hogy nem pedofil a csávó, mert az az óvodában vadászna gyerekre, nem kamaszra hajtana. Plusz tök mindegy ki mit gondol, a rendőröknek nincs joga semmit tenni a jelenlegi törvények mellett amíg nem történt erőszak.
2023. jan. 9. 17:59
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!