Mi a baja a "lövöldöző" rendőrnőnek, hogy besokkolt és korházban volt?
Most olvastam, hogy besokkolt. Mitől?
Gondolom nem attól, mert lelőtt egy embert, hanem másmiatt, mert, ha tudja, hogy a "lelövés" miatt sokkot kap, akkor nem teszi. Szerintem.
Ha elítélik a rendőrlányt akkor a többi rendőr egyöntetűen leszerelhet már csak szlidaritásból is. Bár ez úgysem fog megtörténni, viszont ezek után mégannyira sem fogják merni használni a fegyverüket....
Ami a hírózást illeti kezdik túltolni. Csak a munkáját végezte mint bárki más.
Nem értem,miért is kéne elítelni a rendőrnőt.Végezte a munkáját.Ha ennyi balhé van a fegyverhasználat miatt,akkor nem kell nekik vegyvert adni,de ha adnak,és használja,akkor kussoljanak.
Az viszont érdekes,hogy sokkos állapotba kerül a történtek miatt.Lehet,én is sokkot kapnék,csak nagy külömbség,hogy én nem is megyek rendőrnek.Szerintem az első órák egyikén felhívják a figyelmet,hogy itt ilyenek történhetnek,meg még ennél rosszanbak is.Mi van,ha lát egy megkéselt halottat,és emiatt nem tud megmenteni másik 5 embert,akit fogva tart valaki.Könyörgöm,én azt várom el a péktől,süssön kenyeret,ha meleg a sütő,menjen oda akkor is,a buszvezetőtől,hogy vigyen el,ha nagy a forgalom,és ömlik az eső,akkor is,a rendőrtől,hogy legyen rendőr mindig,ha ölni kell,akkor öljön,es utána is legyen rendőr,ne egy roncs...Ő vállalta,nem erőltette senki!!
Sok nyámnyila rendőr van,sokszor látom.....rendőrnő műkörömmel.....könyörgöm....ha valakit le kell teperni,akkor a körme miatt nem tud rendesen dolgozni,vagy eleve azt fogja félteni.Felhígult szakma lett az is...És szerintem sok rendőr csak munkaként fogja fel,nem hivatásként.....
Maradjunk annyiban #82 hogy még az aktívan harcoló katonai egységek tagjait is megviseli az ilyen. Biztos hallottál már a PTSD-ről.
Rendjén is van ez, mert aki ezt minden nemű hidegvérrel csinálja az nem normális.
Továbbá egy szó se volt arról hogy ronccsá vált volna.
"Mi van,ha lát egy megkéselt halottat,és emiatt nem tud megmenteni másik 5 embert,akit fogva tart valaki."
"ha valakit le kell teperni,akkor a körme miatt nem tud rendesen dolgozni,vagy eleve azt fogja félteni."
Hidd el, akció közben, abban a felfokozott állapotban pont leszarja a műkörmöt is, a megkéselt hullát is, még azt is, ha a saját hátában van a kés, akkor hajtja az adrenalin és kész. A sokk utólag jön, amikor elmúlt a veszélyhelyzet és csökken az adrenalinszint.
A fegyverhasználat törvényes volt, indokolt és arányos.
Kb ez lesz az ügyész megállapítása, tehát semmiféle vádemelés nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!