Mi a baja a "lövöldöző" rendőrnőnek, hogy besokkolt és korházban volt?
Most olvastam, hogy besokkolt. Mitől?
Gondolom nem attól, mert lelőtt egy embert, hanem másmiatt, mert, ha tudja, hogy a "lelövés" miatt sokkot kap, akkor nem teszi. Szerintem.
"A lakosság egészen biztosan mellette áll."
Nemtom feltűnt-e de ebben az országban mindenki leszarja lakosságot.
"Ez mondjuk nem nagyon fedi a valóságot. Én hetente vágok csirkét és évente kétszer disznót. Téged is lelkiismeret furdalás nélkül levágnálak ha nem ültetnének le."
Értem, hogy szereted a videójátékokat, de az élet több ennél. Elhiszem, hogy bántottak a suliban és most így keménykedsz, de nem áll jól.
A rendőrségről szóló törvény:
52. § (1) A rendőrt a lőfegyverhasználati jog — a jogos védelem és a végszükség esetein kívül — az e törvényben foglaltak szerint illeti meg.
54. § (1)300 A rendőr lőfegyvert használhat
a) az élet elleni közvetlen fenyegetés vagy támadás elhárítására;
b) a testi épséget súlyosan veszélyeztető közvetlen támadás elhárítására;
Ennyi szerintem már bőven felmenti, ha sokaknak nem lenne világos.
"Igaza van. Ebből ügy lesz. Börtön."
Hát ez az egy az biztos.
#26, #28-nak:
Fog kapni egy ejnye-bejnyét, majd kirúgják.
Elfelejtetted hogy Orbanisztánban élsz!
"Hát baxdmeg, szerintem a 10 éves lányom fél óra gyakorlás után nem teljesítene ilyen xarul!"
Az a kisebbik hiba. De érted amennyit ülni fog érte az már nagyobb baj.
"Elfelejtetted hogy Orbanisztánban élsz!"
Jó persze így is fel lehet fogni. De ha a jogot követjük akkor mindenképp letöltendőt kéne kapnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!