Ti is büszkék vagytok Orbán Viktor kormányzása alatt elért sikereinkhez?
Én nagyon elégedett vagyok a Miniszterelnökünkkel, nagy biztonságérzettett add hogy ő megvéd minket a külföldi veszélytől pl. migránsoktól.
Nagyon tettszik a közeledésünk Oroszországhoz vagy Kínához mindig jó stratégia ilyen erős országokkal szövetkezni. Más országnak eddig eszébe sem jutott az hogy a Kelethez kell inkább közelednünk nem a Nyugathoz. Nagyon elégedett vagyok azzal a ténnyel hogy ilyen okos emberre bízhatjuk az ország sorsát mint Orbán Viktor. Remélem áprilisban is ő nyer és az után is. Jobb hely lenne ez a világ ha még több ilyen politikus lenne mint Orbán Viktor nem gondoljátok?
Nagyon boldog vagyok hogy az onokáknak ilyen élhető és virágzó helyet hagyok magam után mint Magyarország.
Na akkor nézzül egészében a Fidesz migránskezelését, mert úgy érdemes!
1. A kerítés történetesen a Jobbik ötlete volt, minimum fél évvel korábban, mint ahogy a Fidesz megfogalmazta az ötletét, csak hát ugye szokásához híven gondolkozás nélkül lesöpörte az asztalról.
2. A Fidesz szándékosan úgy vezette be a menekülteket az országba, hogy azok minél nagyobb felfordulást okozzanak, mi másért nem indított volna különjáratot a célállomások között? Miért a menetrend szerinti járatokra zsúfolta fel őket úgy, hogy Budapesten át kelljen szállniuk, de azért még itt kelljen éjszakázniuk, nyilvános vécét és normális tisztálkodási lehetőséget, kukákat, ne adj isten szállást nem biztosítva nekik, viszont a felfordulást szinte élőben közvetítették. Megszervezhették volna úgy az egészet, hogy a magyar emberek ne szenvedjenek, de nem ez volt a cél!
A sokmilliárdos kampány, plakát, konzultáció, népszavazás, híradás stb. mind felesleges kiadás volt, ha igaz is lenne, hogy a kerítés lett volna a legjobb megoldás (talán igen, talán nem), akkor is meg lehetett volna csendben kampány nélkül, olcsón építeni ugyanazt a kerítést - mondjuk úgy, kivitelezve, hogy a fokozottan védett földikutyákat megkíméljék, és a többi vadállatot szintén megvédhették volna. A kerítés gyártásának túlárazásáról most ne is beszéljünk! Nem azért, mert nem volt, hanem azért, mert az már annyira általános dolog, hogy már akkor kéne róla beszélni, hogyha nincs!
Talán a letelepedési kötvényt sem kellett volna akkor árulni, és azzal beengedni a migráncsokat, persze megértem, hogy kellet a sok jutalék Habonynak és a többinek az offshore cégeken keresztül. De nem visszás egy kicsit, hogy míg itthon azt hirdetik, hogy nem jöhetnek, addig kint azt hirdetik, hogyan vegyenek letelepedési kötvényt?!
Míg ezrével rakták ki a plakátot, hogy "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!", aztán meg azt vetni a szemükre, hogy nem dolgoznak, aztán meg vendégmunkásokat hozatnak be mindenhonnan, hogy letörjék a magyar béreket...
És akkor még nem mentem bele a részletekbe!
Szóval de! Minden nagyon rendben volt, van, lesz!
Írjad csak a többi tökéletes intézkedést is! Talán a felcsúti kisvasútra gondolsz?
Gyere ide Tatabányára a Nav mögötti panelházakba betelepített olcsó munkaerő vár tárt karokkal, sok szeretettel. Olyan ukránok akik Magyarul egyetlen szót sem beszélnek.
Nem hiszed? Gyere IDE!!!
Hol vannak a többi "jó" intézkedések, kérdező?! Vagy a kerítés volt a legerősebb érved, és mivel az kifújt, akkor már fel is adtad?!
Egyébként a kerítéshez még a kisebbségi kormányzás is elég lett volna, hiszen a Jobbik is megszavazta volna.
Amúgy meg jellemző a Fideszre, hogy ment a hazug sorosozó kampány, hogy az ő megbízásából a Jobbik és mindenki együtt bontaná le a kerítést.
És mielőtt a gyerekek ingyenes étkeztetésével jönnél, elárulom, hogy az összellenzéki javaslat volt, amit a Fidesz (pontosabban a nagykeresztény KDNP, bár a kettő ugyanaz) megakadályozott, hogy nehogy már ellenzéki siker legyen, ezért éheztették még a gyerekeket fél évig, és ők maguk nyújtották be ugyanazt a javaslatot. Egyébként erre azért volt szükség, mert a Fidesz megváltoztatott adópolitikája és családtámogatása miatt a rendszerváltás, sőt még az átkosban is soha nem volt annyi és akkora gyermekszegénység, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!