Ti is büszkék vagytok Orbán Viktor kormányzása alatt elért sikereinkhez?
Én nagyon elégedett vagyok a Miniszterelnökünkkel, nagy biztonságérzettett add hogy ő megvéd minket a külföldi veszélytől pl. migránsoktól.
Nagyon tettszik a közeledésünk Oroszországhoz vagy Kínához mindig jó stratégia ilyen erős országokkal szövetkezni. Más országnak eddig eszébe sem jutott az hogy a Kelethez kell inkább közelednünk nem a Nyugathoz. Nagyon elégedett vagyok azzal a ténnyel hogy ilyen okos emberre bízhatjuk az ország sorsát mint Orbán Viktor. Remélem áprilisban is ő nyer és az után is. Jobb hely lenne ez a világ ha még több ilyen politikus lenne mint Orbán Viktor nem gondoljátok?
Nagyon boldog vagyok hogy az onokáknak ilyen élhető és virágzó helyet hagyok magam után mint Magyarország.
A százalékok pontosan tükrözik, hogy az ellenzéki birkák like és dislike gombnak vélik az értékelést, holott ez nem a Facebook like gombja, nem kérdezte senki, hogy egyetértetek-e a válasszal. A kérdés az, hogy hasznos-e a válasz.
De a beszűkült ellenzéki agyműködés ezt is képtelen felfogni, csak észnélkül lehúztok mindent, ami kormánypárti.
Gyurcsány miért nem vezette be a félmilliós minimálbért, meg a 30 órás munkahetet hozzá, he??
A sok agymosott fidiótának:
Innentől kezdve már csak Bulgáriával versenyzünk!
Jövőre le is hagyjuk őket, és kizárólagos utolsók leszünk!
Dugd fel a "sikereket" kérdező!
Igen büszke vagyok soha ilyen sok szempontból páratlan és különleges kormányunk még nem volt.
Büszke lennék, ha lenne mire!
De nincs!
"Nagyon boldog vagyok hogy az onokáknak ilyen élhető és virágzó helyet hagyok magam után mint Magyarország."
Elvégre virágzik a korrupció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!