Ti is büszkék vagytok Orbán Viktor kormányzása alatt
elért sikereinkhez?
Figyelt kérdés
Én nagyon elégedett vagyok a Miniszterelnökünkkel, nagy biztonságérzettett add hogy ő megvéd minket a külföldi veszélytől pl. migránsoktól.
Nagyon tettszik a közeledésünk Oroszországhoz vagy Kínához mindig jó stratégia ilyen erős országokkal szövetkezni. Más országnak eddig eszébe sem jutott az hogy a Kelethez kell inkább közelednünk nem a Nyugathoz. Nagyon elégedett vagyok azzal a ténnyel hogy ilyen okos emberre bízhatjuk az ország sorsát mint Orbán Viktor. Remélem áprilisban is ő nyer és az után is. Jobb hely lenne ez a világ ha még több ilyen politikus lenne mint Orbán Viktor nem gondoljátok?
Nagyon boldog vagyok hogy az onokáknak ilyen élhető és virágzó helyet hagyok magam után mint Magyarország.
Eddig München volt az a város, ahol valóban minden kultúrát láttam, de nem volt az, hogy ott eröszakolták az embereket, NEM! Szinte a legtöbb korrekt volt és tudod mi volt Nekem a nagy szégyen magamfelé?
Mikor megláttam, hogy egy afrikai 20-as srác kiengedi az ajtón az idös nénit, és mosolyognak egymásra.
El sem hiszed, de Nekem ez akkora szégyen volt, mert beismerem, nem annyira szimpatizálok az afrikaiakkal, mert a legtöbb primitív, viszont ebböl látszik, hogy VAN(nak) aki(k) rendes, dolgos, tenni akar!
2018. ápr. 8. 06:01
42/74 anonim válasza:
Én igazából mindig is a jobbik felé húztam, de eleinte tényleg elismertem, hogy vannak olyan intézkedései a Fidesznek amik jók. Attól hogy nem vagyok Fideszes még látom ha valami jót csinálnak. A jobbikkal se mindig értek egyet, csak általában. Viszont az elmúlt két évben nagyot csalódtam a Fideszben. Hitler a kanyarban sincs orbánhoz képest. Az a szintű gyűlölet keltés és megfélemlítés, az az ellenségkép kialakítása amit a Fidesz művelt egyszerűen undorító. Mondom ezt úgy hogy én se akarok migránsokat. De! A jobbik ötlete volt a kerítés, a Fidesz először meg se akarta építeni. És most úton útfélen azt hazudják hogy a Jobbik lebontaná, holott még határőrséget is állítanának. A migránsokról annyit hogy a kutya sem akar ide jönni. Betelepítési kvóta: az EU már mióta mondogatja és mégsem történt semmi, tehát mégis csak számít nekik a véleményünk. De tegyük fel ide toloncolják őket. Úgyis visszamennek. Hogy akadályoznánk meg? Nem zárhatjuk be őket. Összefoglalva: hitler anno kialakított egy ellenségképet és félelmet keltett az emberekben, őket meg úgy elvakította a gyűlölet hogy azt is támogatták hogy háborúba vezette az országot. Orbán ugyanezt csinálja, csak háború helyett lop. Mindenki el van foglalva a migránsokkal és senki nem veszi észre hogy nem ez az ország legnagyobb problémája. Fejlődtünk a nyolc év alatt? Igen. Jobb volt mint az MSZP? Igen. Csak nem annyival mint amennyivel lehetett volna. Magyarországban nagyon sok lehetőség rejlik amit nem használtak ki. Jobban élünk, de nem olyan jól mint ahogy élhetnénk. Az a baj hogy az emberek agya valamiért leragadt az mszpnél és a fidesznél. Mintha csak ez a két alternatíva lenne. Pedig nem. Ott a jobbik, az lmp, a feltörekvő kispártok stb. Nem kell belenyugodnunk abba hogy kettő közül a kisebbik rosszt válasszuk. Csak ez a két párt lopta szét az országot, akkor miért választanék pont közülük? Lehet hogy a többi is ezt csinálná, de ezt nem jelenthetjük ki amíg nem voltak kormányon. Úgyhogy én ma adok egy esélyt a Jobbiknak. Jó hosszú lett, de ha akár csak egy embert is elgondolkoztattam már megérte.
2018. ápr. 8. 08:47
43/74 anonim válasza:
Utolsó, nagyon hasonló a gondolkodásod mint nekem akkor,bár több ember látná így és akkor feltudnánk, zárkózni a nyugati gazdasághoz.Bár ahogy olvasom a rengeteg buta embert ez aligha megfog történni.
2018. ápr. 8. 10:00
44/74 anonim válasza:
Jól van na, én is a Jobbikra nyomom!
2018. ápr. 8. 10:07
45/74 anonim válasza:
Igen!
2018. ápr. 8. 10:59
46/74 anonim válasza:
Ilyen feszültséget még nem éreztem soha mint most áprilisban, ez valaminek a jele, mégpedig annak, hogy ez a kormány el fog bukni!
Hajrá Jobbik!Hajrá Vona!
2018. ápr. 8. 11:04
47/74 anonim válasza:
Nem hinném hogy Orbán Viktor személyesen tehet róla, hogy a fiatalok kivándorolnak nyugatra. Hanem a drágalátos szüleink, akik huszonévvel ezelőtt nyakra-főre vettek fel hiteleket, amit most velünk akarnak visszafizettetni. Tudom miről beszélek, mert itt minden magyar azért dolgozik, hogy hazaküldje a keresetét. Köszönjétek ezt a korábbi generáció butaságának. Senki nem tartott fegyvert a fejükhöz akkoriban, hogy adósságba verjék magukat, most meg mi vagyunk ennek az áldozatai.
Egyébként sok lengyel, cseh és olasz kollégám, ismerősöm szokott gratulálni a miniszterelnökünkhöz. Úgyhogy igen, büszke lehetek rá.
2018. ápr. 8. 13:41
48/74 De La Cruse válasza:
Nem vagyunk miond büszkék de jobb mint a most lemaradt oldal!
Amihez hozzá nyúlnak azt be is fejezik. Építenek nem félbehagyott dolgok és üres igéretek maradnak utánnuk ráadásul jobb az ő keresztény irgalmas politikai szemléletük mint a liberális "tíz emberre egy terroristát" gondolat.
Nem kell a saját szavazóknak békés és élhető életet biztosítaniuk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!