Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti is büszkék vagytok Orbán...

Felkelhetetle kérdése:

Ti is büszkék vagytok Orbán Viktor kormányzása alatt elért sikereinkhez?

Figyelt kérdés

Én nagyon elégedett vagyok a Miniszterelnökünkkel, nagy biztonságérzettett add hogy ő megvéd minket a külföldi veszélytől pl. migránsoktól.

Nagyon tettszik a közeledésünk Oroszországhoz vagy Kínához mindig jó stratégia ilyen erős országokkal szövetkezni. Más országnak eddig eszébe sem jutott az hogy a Kelethez kell inkább közelednünk nem a Nyugathoz. Nagyon elégedett vagyok azzal a ténnyel hogy ilyen okos emberre bízhatjuk az ország sorsát mint Orbán Viktor. Remélem áprilisban is ő nyer és az után is. Jobb hely lenne ez a világ ha még több ilyen politikus lenne mint Orbán Viktor nem gondoljátok?

Nagyon boldog vagyok hogy az onokáknak ilyen élhető és virágzó helyet hagyok magam után mint Magyarország.

2018. febr. 15. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
74%
24 - konkrétan lesz@rom, hogy más, 1000 km-rel arrébb hogy vélekedik Orbánról! Nem nekik kell nap mint nap az agyrémeit hallgatni, a mocskot eltűrni!
2018. márc. 17. 15:11
 32/74 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező te nagyon buta vagy, megtéveszt téged az orbán médiája

Pofára fogsz esni mert most megbukik a diktátor

2018. márc. 17. 16:52
 33/74 anonim ***** válasza:
74%

[link]

;)

2018. márc. 17. 17:49
 34/74 anonim ***** válasza:
78%
A rekordlopásra és a rekordpazarlásra? Hát hogyne! Nem hiába hívnak Kósának!
2018. márc. 18. 09:08
 35/74 anonim ***** válasza:
67%
Az okos Mészáros Lőrinc irányítja a hülye törpét. Elég csak megnézni az okos Lőrinc milyen vagyonos ember, ez a seggdugó meg egy csóró bábú:)
2018. ápr. 1. 07:59
 36/74 anonim ***** válasza:
76%

Hogy Magyarországon a legnagyobb az ÁFA?

Vagy hogy Magyarország a másodiknak tört elő a korrupciós ranglistán?

Nos, nekem más az értékrendem, ezt szégyennek tekintem, max citromdíjjal jutalmaznám, de lócitromdíjjal.

2018. ápr. 1. 13:55
 37/74 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, az "onokád" "Nyugatra" fog kivándorolni, de ha gyakorizni tudsz, akkor majd Skype-olni is megtanulhatsz, így majd láthatod néha.
2018. ápr. 1. 23:31
 38/74 anonim ***** válasza:
77%
A legundorítóbb, legkártékonyabb magyar kormány Rákosi Mátyás óta!
2018. ápr. 1. 23:36
 39/74 anonim ***** válasza:
76%
Ha annyira jó lenne ez az ország, nem mondaná minden osztálytársam 8. általánosba, hogy ki-hova megy majd, tudod? És én se költöznék ki Németországba 15 évesen, ha annyira virágzó lenne ez az ország. :)
2018. ápr. 8. 05:51
 40/74 anonim ***** válasza:
89%
És érdekes (elözö vagyok) ahol én eddig voltam Németországban, nagyon nem a Fidesz által kialakított kép volt, söt, több (kissebb) városban 1-2 volt elvétve, nem túlzok.
2018. ápr. 8. 05:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!