Ti is büszkék vagytok Orbán Viktor kormányzása alatt
elért sikereinkhez?
Figyelt kérdés
Én nagyon elégedett vagyok a Miniszterelnökünkkel, nagy biztonságérzettett add hogy ő megvéd minket a külföldi veszélytől pl. migránsoktól.
Nagyon tettszik a közeledésünk Oroszországhoz vagy Kínához mindig jó stratégia ilyen erős országokkal szövetkezni. Más országnak eddig eszébe sem jutott az hogy a Kelethez kell inkább közelednünk nem a Nyugathoz. Nagyon elégedett vagyok azzal a ténnyel hogy ilyen okos emberre bízhatjuk az ország sorsát mint Orbán Viktor. Remélem áprilisban is ő nyer és az után is. Jobb hely lenne ez a világ ha még több ilyen politikus lenne mint Orbán Viktor nem gondoljátok?
Nagyon boldog vagyok hogy az onokáknak ilyen élhető és virágzó helyet hagyok magam után mint Magyarország.
A rekordlopásra és a rekordpazarlásra? Hát hogyne! Nem hiába hívnak Kósának!
2018. márc. 18. 09:08
35/74 anonim válasza:
Az okos Mészáros Lőrinc irányítja a hülye törpét. Elég csak megnézni az okos Lőrinc milyen vagyonos ember, ez a seggdugó meg egy csóró bábú:)
2018. ápr. 1. 07:59
36/74 anonim válasza:
Hogy Magyarországon a legnagyobb az ÁFA?
Vagy hogy Magyarország a másodiknak tört elő a korrupciós ranglistán?
Nos, nekem más az értékrendem, ezt szégyennek tekintem, max citromdíjjal jutalmaznám, de lócitromdíjjal.
2018. ápr. 1. 13:55
37/74 anonim válasza:
Nyugi, az "onokád" "Nyugatra" fog kivándorolni, de ha gyakorizni tudsz, akkor majd Skype-olni is megtanulhatsz, így majd láthatod néha.
2018. ápr. 1. 23:31
38/74 anonim válasza:
A legundorítóbb, legkártékonyabb magyar kormány Rákosi Mátyás óta!
2018. ápr. 1. 23:36
39/74 anonim válasza:
Ha annyira jó lenne ez az ország, nem mondaná minden osztálytársam 8. általánosba, hogy ki-hova megy majd, tudod? És én se költöznék ki Németországba 15 évesen, ha annyira virágzó lenne ez az ország. :)
2018. ápr. 8. 05:51
40/74 anonim válasza:
És érdekes (elözö vagyok) ahol én eddig voltam Németországban, nagyon nem a Fidesz által kialakított kép volt, söt, több (kissebb) városban 1-2 volt elvétve, nem túlzok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!