Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti is büszkék vagytok Orbán...

Felkelhetetle kérdése:

Ti is büszkék vagytok Orbán Viktor kormányzása alatt elért sikereinkhez?

Figyelt kérdés

Én nagyon elégedett vagyok a Miniszterelnökünkkel, nagy biztonságérzettett add hogy ő megvéd minket a külföldi veszélytől pl. migránsoktól.

Nagyon tettszik a közeledésünk Oroszországhoz vagy Kínához mindig jó stratégia ilyen erős országokkal szövetkezni. Más országnak eddig eszébe sem jutott az hogy a Kelethez kell inkább közelednünk nem a Nyugathoz. Nagyon elégedett vagyok azzal a ténnyel hogy ilyen okos emberre bízhatjuk az ország sorsát mint Orbán Viktor. Remélem áprilisban is ő nyer és az után is. Jobb hely lenne ez a világ ha még több ilyen politikus lenne mint Orbán Viktor nem gondoljátok?

Nagyon boldog vagyok hogy az onokáknak ilyen élhető és virágzó helyet hagyok magam után mint Magyarország.

2018. febr. 15. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
83%

én nagyon büszke

el is küldeném az összes fideszest egy jutalomutazásra, a Földközi tengerre evezni

2019. jún. 13. 15:15
 62/74 anonim ***** válasza:
84%
Pozitív siker nem igen van, negatív miatt meg inkább szégyenkezni kéne. Ha abba belegondolunk, hogy a kétharmad és a világgazdasági helyzet alakulása milyen lehetőségeket teremtett, a teljesítménye még annál is nagyobb csőd. Arra nincs miért büszkélkedni. Persze a propaganda a csődtömeget is képes sikerként kommunikálni, és a hozzád hasonlók be is nyalják, de attól a tény még tény marad.
2019. júl. 1. 08:03
 63/74 A kérdező kommentje:

# 62 Milyen propaganda??????????? Olvastál te már Indexet vagy 444!-et?

Arra még nem gondoltál hogy esetleg te vagy manipulálva?

Vagy bárki aki nem a te véleményeden van az már manipulálva van, azért azt ne felejtsd el hogy a többség az az én véleményemet képviseli....

2019. júl. 9. 22:56
 64/74 anonim ***** válasza:
77%

Felkelhetetle írta nekem privátban:

"Milyen propaganda??????????? Olvastál te már Indexet vagy 444!-et?

Arra még nem gondoltál hogy esetleg te vagy manipulálva?

Vagy bárki aki nem a te véleményeden van az már manipulálva van, azért azt ne felejtsd el hogy a többség az az én véleményemet képviseli...."

Köszönöm az értékes hozzászólásodat, ezért érdemes volt felkelned!

A nácik mögött is ott állt a többség, mégsem jelenti azt, hogy amit tettek, az jó volt.

Erről pl. beszámoltak az M1-en?!

[link]

2019. júl. 9. 23:10
 65/74 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a Sorosista világörökség cím, megint csak a migrációt akarják ránk erőltetni mint láthatod egyre nevetségesebb módszerekkel... bezzeg az okát már nem írják meg az Indexen, hogy az egészet csak bosszúból csinálják mert nem engedjük be a migránsokat...
2019. júl. 10. 00:27
 66/74 anonim ***** válasza:
Tudnám, hogy akkor miért kepesztett érte a Fidesz, miért akartuk annyira? Hmmm. Savanyú a szőlő esete áll fenn. Bárcsak gondolkodni is tudnál, de az agymosás nálad már a sterilizálási fázisig is eljutott.
2019. júl. 10. 08:06
 67/74 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a kérdezőt, rossz állapotban van.
2019. júl. 10. 08:32
 68/74 anonim ***** válasza:
100%
Büszkék lennénk rá, ha lennének eredményeik.
2019. júl. 10. 09:17
 69/74 anonim ***** válasza:

Ennek a Sorosista Orbán-kormánynak melyik sikerére gondolsz?

Mert én nem nagyon találtam ilyet!

2019. júl. 10. 22:22
 70/74 anonim ***** válasza:
100%

2010 óta a két év kivételével kétharmaddal is harmatgyenge Fidesznek kb. 2 azaz kettő (!) maradéktalanul sikeres intézkedése volt. Többet nem tudok mondani. Ennyi, kifújt! De ehhez nem kellett kétharmad, még többségi kormányzás sem, mert kisebbségi kormányzás esetén is támogatta volna az ellenzék.

1. A Teszedd! szemétgyűjtési közösségi munka.

2. A NÉBIH - a különböző élelmiszerbiztonsági kockázatok bejelentésének központosítása. Korábban ezek alkategóriák szerint csoportosítva különböző helyre kellett bejelenteni: máshova a romlott csomagolt húskészítményt, és máshova a romlott csomagolás nélküli húskészítményt, stb.

Nem tudok több olyan intézkedésükről, amire azt mondanám, hogy maradéktalanul úgy jó, ahogy van! Viszont számtalan olyat tudok, amire azt mondhatom, hogy úgy rossz, ahogy van, de legalább egy szemernyi jó sincs benne!

Akire többet bíznak, attól több kérhető számon, ez bizony a Bibliában is benne van. Ez a teljesítmény a megkapott bizalomhoz és lehetőségekhez képest zéró.

2019. júl. 11. 07:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!