Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti is büszkék vagytok Orbán...

Felkelhetetle kérdése:

Ti is büszkék vagytok Orbán Viktor kormányzása alatt elért sikereinkhez?

Figyelt kérdés

Én nagyon elégedett vagyok a Miniszterelnökünkkel, nagy biztonságérzettett add hogy ő megvéd minket a külföldi veszélytől pl. migránsoktól.

Nagyon tettszik a közeledésünk Oroszországhoz vagy Kínához mindig jó stratégia ilyen erős országokkal szövetkezni. Más országnak eddig eszébe sem jutott az hogy a Kelethez kell inkább közelednünk nem a Nyugathoz. Nagyon elégedett vagyok azzal a ténnyel hogy ilyen okos emberre bízhatjuk az ország sorsát mint Orbán Viktor. Remélem áprilisban is ő nyer és az után is. Jobb hely lenne ez a világ ha még több ilyen politikus lenne mint Orbán Viktor nem gondoljátok?

Nagyon boldog vagyok hogy az onokáknak ilyen élhető és virágzó helyet hagyok magam után mint Magyarország.

2018. febr. 15. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
86%

Persze, természetesen!

De rád biztos nem lesznek büszkék a gyengére sikerült trollkérdésed után, így fizetéslevonást kapsz. ;)

2018. febr. 15. 19:23
 12/74 anonim ***** válasza:
81%

"Tudom, hogy le fognak ezért pontozni, pedig ez csak a saját véleményem."

Hát ha ez a saját véleményed és nem készpénzért írod, akkor téged nem lepontozni, hanem kezeltetni kéne.

2018. febr. 15. 19:59
 13/74 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon büszke vagyok, mert kevés ország engedheti meg magának, hogy egy elmebeteg tolvaj gonosz törpét delegáljon miniszterelnöki pozicióba, nem törődve hogy közröhej tárgyát képezzük a környező országok és a világ előtt. A sikerek is nagyon jók, hisz a földesúr-cseléd kombináció megvalósult. A királyi család, barátok, ismerősök boldogulnak szépen...
2018. febr. 15. 20:52
 14/74 anonim ***** válasza:
61%
Igen, a neve is áldassék és Allah növessze hosszúra a szakállát.
2018. febr. 15. 21:27
 15/74 anonim ***** válasza:
83%

Én arra leszek büszke ha visszaáll a jogállam és bíróság előtt elkobozzák a vagyonunkat amit ellopott.

Mindenki másra büszke

2018. febr. 16. 11:10
 16/74 anonim ***** válasza:
83%
Kedves Kérdező, mennyit kaptál Orbántól ezért a reklámért?
2018. febr. 16. 23:02
 17/74 anonim ***** válasza:
81%

#16 vagyok a kérdésedre válaszolva : nem, nagyon nem vagyok büszke a "kedves, szuper és becsületes ( khömm,khömm,khömm ) miniszterünk" "sikereire". Remélem idén leváltják.

Le lehet pontozni.

2018. febr. 16. 23:07
 18/74 anonim ***** válasza:
79%
Meg kell hagyni eddig nem tudtak ellopni 3000 milliárdot az országtól. A pereputtyot se tudta államkasszából segíteni senki ennyire. Ha ez siker az elgondolkodtató... Ilyen sikeres volt csócseszku is, és ő sem hitte, hogy egyszer kiontják a belét, de ráb.aszott....Azóta alulról szagolja az ibolyát. A szittya magyar paraszt is ki van élezve. Egyszer lecsap a sors keze és az nem lessz túl szép.
2018. febr. 17. 00:39
 19/74 anonim válasza:
79%
qurvára nem :P
2018. febr. 18. 10:45
 20/74 anonim ***** válasza:
73%
Büszke rá a Patás Ördög, de nem én!
2018. febr. 25. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!