Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most melyik pártra szavaznál,...

Most melyik pártra szavaznál, hogy mostanában te is látod a kormányzati pártok terveit, melyikre szavaznál most?

Figyelt kérdés

Én az MSZP-re szavaznák, csak mondom ez nem egy olyan kérdés hogy kritizálni a másikat, hogy ki-kire szavazna :D

kilehet fejteni hogy milyért de a sértéseket hagyátok magatoknál :DDD

én azért szavaznák az MSZP-re mert szerintem az a tuti a fidesz most tejhatalmat ad a rendöröknek , már nem a jegyző hanem a rendőrségen büntetnek meg, és az anyit is jelent hogy, ha az autódal nem jól csinálsz valamit vagy esetleg átmész határeseten a piroson és egy rendőr látja nem a jegyzőhöz megy hogy még kimagyarázd magad hanem bevisznek a rendőrségre, esetleg megbüntetnek 70000 forintal :DDDD, ketős állampolgárság nem is lenne baj , de mi is jár ezel tegyük fel a kérdést ???? :D

hát az hogy a külföldi magyar álapolgárok kapnak magyar családi potlékot, gyest , vagy egy csómó támogatást a magyar adófizetőkböl , na én ezért szavaztam volna az MSZP-re

2010. máj. 17. 07:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 A kérdező kommentje:
Mindenkinek meg van a véleménye :D
2010. máj. 18. 20:47
 72/72 Babuci222 ***** válasza:
Egyes magyarországi polgárok nagyon elvannak tévedve, ezek a tudatlanok azt hiszik, hogy az utódállamokba szakadt magyarokat Orbán Viktor rengeteg pénzzel és minden egyéb jóval elhalmozza. Hát én megmondom mit kapunk a magyar kormánytól. Az iskolások, akik magyar tannyelvű oskolába járnak évente egyszer, tanszerek vásárlására egy nem nagy összeget. Családi pótlék, gyes, vagy egyéb "csomó"támogatást, igen kapunk lófarkot.Aki nem iskolás és nem jár magyar szekcióra az nem kap egy fillért sem. legyen minden MSZP-és-nek világos. Az a modikus összeg amit iskolásaink kapnak nincs is állampolgársághoz kötve. Az állampolgárságért még mi fizettünk, nem a magyar kormány nekünk. Az akták beszerzése, fordítások utazgatások mind pénzbe kerültek. Mi nem a pénzért kértük a magyar állampolgárságot, hanem azért, mert az idősebb korosztály valamikor az volt, a politikai határok tologatása miatt elvették tőlünk, tehát Orbán Viktor csak azt adta vissza, amit valamikor elvettek tőlünk. Ti csak szavazzatok Gyurcsányra az MSZP-re nekünk jó lesz Orbán is.
2014. nov. 13. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!