Most melyik pártra szavaznál, hogy mostanában te is látod a kormányzati pártok terveit, melyikre szavaznál most?
Én az MSZP-re szavaznák, csak mondom ez nem egy olyan kérdés hogy kritizálni a másikat, hogy ki-kire szavazna :D
kilehet fejteni hogy milyért de a sértéseket hagyátok magatoknál :DDD
én azért szavaznák az MSZP-re mert szerintem az a tuti a fidesz most tejhatalmat ad a rendöröknek , már nem a jegyző hanem a rendőrségen büntetnek meg, és az anyit is jelent hogy, ha az autódal nem jól csinálsz valamit vagy esetleg átmész határeseten a piroson és egy rendőr látja nem a jegyzőhöz megy hogy még kimagyarázd magad hanem bevisznek a rendőrségre, esetleg megbüntetnek 70000 forintal :DDDD, ketős állampolgárság nem is lenne baj , de mi is jár ezel tegyük fel a kérdést ???? :D
hát az hogy a külföldi magyar álapolgárok kapnak magyar családi potlékot, gyest , vagy egy csómó támogatást a magyar adófizetőkböl , na én ezért szavaztam volna az MSZP-re
Köszönöm hogy válaszoltál ilyen válaszokat várok
"FIDESZRE!"
""HÍRADOT MAGYAR EMBER NEM NÉZ" :D D:
hát nem tudom hogy te hol élsz, de ha magyar nem nézi akkor kik nézik esetleg a cigányok vagy kik :D "
Ezzel elárultad, hogy egyáltalán nem vagy te értelmiségi...Egyébként itt élek Magyarországon, ahol a média már tudjuk, hogy kiknek a kezében van, és azt mondanak amit akarnak...Ezt hívják agymosásnak...és a sok hozzád hasonló birka ember meg beveszi...Ezért tart itt ez az ország ahol...egy kicsit tisztábban kellene látni, és nem csak a televízió, a rádió és az újság hazugságait szajkózni!
Nem hiném. Mert én a TV2-szoktam nézni és téleg nagyon jó munkát végeznek és remek híreket adnak ki az egész villág benne van.
Kifejtenéd hogy kinek a kezében vanak?
Ha itt tartunk Orbán Viktort nem itélem el nagyon jó ember csak mondanák egy dolgot , Orbán Viktornak nagy a befolyása europában jó ember is , de tudni kell hogy Orbán Viktor apja miliárdos , magyarországon az összes kavicsbánya az ö tulajdonába van az apja kezében, nekem ezt még a földrajztanárom monta párével ezelöt.
fuh vazze, egyre lejebb sülyledsz :D:D
még a fidesz-mszp-lmp-hívők is a fejüket fogják már szerintem a kérdésed és kommentjeid olvasása közben :D
igen az aztán vita:) és még büszke is vagy rá, hogy úgy vitázol, hogy nem válaszolsz :D:D
háhá, mekkora lúzer vagy öcsém :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!