Most melyik pártra szavaznál, hogy mostanában te is látod a kormányzati pártok terveit, melyikre szavaznál most?
Én az MSZP-re szavaznák, csak mondom ez nem egy olyan kérdés hogy kritizálni a másikat, hogy ki-kire szavazna :D
kilehet fejteni hogy milyért de a sértéseket hagyátok magatoknál :DDD
én azért szavaznák az MSZP-re mert szerintem az a tuti a fidesz most tejhatalmat ad a rendöröknek , már nem a jegyző hanem a rendőrségen büntetnek meg, és az anyit is jelent hogy, ha az autódal nem jól csinálsz valamit vagy esetleg átmész határeseten a piroson és egy rendőr látja nem a jegyzőhöz megy hogy még kimagyarázd magad hanem bevisznek a rendőrségre, esetleg megbüntetnek 70000 forintal :DDDD, ketős állampolgárság nem is lenne baj , de mi is jár ezel tegyük fel a kérdést ???? :D
hát az hogy a külföldi magyar álapolgárok kapnak magyar családi potlékot, gyest , vagy egy csómó támogatást a magyar adófizetőkböl , na én ezért szavaztam volna az MSZP-re
És amúgy kire szavaztál kérdező?Ha szabad megkérdezni.
Én a Jobbikra,de,hogy a Fidesz nyert se bánom egyenlőre,aztán majd meglátjuk.
LMP
még mindig. Egyelőre hozzák amit várok tőlük.
egyre inkább látom hogy aki mszpre szavazott az azért tette mert:
-elhiszi a sok baromságot
-fogalma sincs a valós problémákról
-fidesz/jobbik ellen akart szavazni
így bekerült 59 ember aki tovább bújhat a mentelmi mögé és kerülheti a felelősségre vonást, valamint magyarfasisztázhat és szolgálhatja a külföldi érdekeket.
GRAT.
A látottak miatt a Jobbik.
Ha egy ember átmegy a piroson kocsival azt büntessék meg
neee menyen kimagyarázni magát elcsap valakit akkor meg sír hogy nem akarta majd akkor meggondolja a tettét.
a Közbiztonság szar ,kellenek az intézkedések
A külföldi Magyarok megérdemlik a segítségünket.
Én ugy gondolom hogy Magyarország még talpra fog állni .
Az egészz mostani kormánnyal megvagyok elégedve .
Kivéve az LMP és a MSZP vel. Újra alapult SZDSZ esteket nem komálom. És az MSZP máár eleget ártott az országnak
Teszem hozzá ha a Fidesz ne adja az Isten a Jobbik se tud ezen az országon segíteni akkor már nem mindegy hogy melyik párt teszi tönkre az országot?
Egyértelműen a Jobbikra.
Most is azoknak akik a gátakon segítenek nagy részük jobbikos.
Látszik, hogy ők tesznek is valamit, nem csak a gép előtt ülnek.
Ki is megyek mindjárt én is homokzsákot pakolni.
nem lene baj a jobbikal ha nem gyülölné a zsidokat és a csigányokat az szavaz a jobbikra aki azt akarja amit a 1939 ben létrehozot hitler mert hitler is igy kezte , hogy gárdistákat hozot be utána meg megtámatta zsidokat hogy héj nektek van elkel veni amilyért a zsidok megdolgoztak,
ki akar gárdistákat más adófizető pénzéből és ki akar tüntetéseket a gárdistáktol más pénzéből, tegyük fel a kérdést , ki fizet azért hogy a gárdisták tüntesenek a cikányok és a zsidok ellen , lehet hogy neked nincs jogsid igaz piroson nem szabad átmeni , de viszont amikor ép hogy átvált a lápa pirosra már nem egyszer volt nekem olyan hogy átmentem amikor pont átváltott nem ön szántambol csak egyik pilanatbanmég zöld aztán meg piros , és ráadásul ha nem tudok meg állni akkor inkább gyorsabban átmegyek :D
másrészröl fidesz :D ketős állampolgárság akik itt magyarországon megkeresik a pénzüket és az adófizetők,,,,
azok ki akar ketős álampolgárnak fizetni ,ez arra fog vezetni hogy anyagi csöd az országnak .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!