Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most melyik pártra szavaznál,...

Most melyik pártra szavaznál, hogy mostanában te is látod a kormányzati pártok terveit, melyikre szavaznál most?

Figyelt kérdés

Én az MSZP-re szavaznák, csak mondom ez nem egy olyan kérdés hogy kritizálni a másikat, hogy ki-kire szavazna :D

kilehet fejteni hogy milyért de a sértéseket hagyátok magatoknál :DDD

én azért szavaznák az MSZP-re mert szerintem az a tuti a fidesz most tejhatalmat ad a rendöröknek , már nem a jegyző hanem a rendőrségen büntetnek meg, és az anyit is jelent hogy, ha az autódal nem jól csinálsz valamit vagy esetleg átmész határeseten a piroson és egy rendőr látja nem a jegyzőhöz megy hogy még kimagyarázd magad hanem bevisznek a rendőrségre, esetleg megbüntetnek 70000 forintal :DDDD, ketős állampolgárság nem is lenne baj , de mi is jár ezel tegyük fel a kérdést ???? :D

hát az hogy a külföldi magyar álapolgárok kapnak magyar családi potlékot, gyest , vagy egy csómó támogatást a magyar adófizetőkböl , na én ezért szavaztam volna az MSZP-re

2010. máj. 17. 07:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
6%

LMP

vagy Mszp

2010. máj. 17. 10:29
 12/72 anonim ***** válasza:
73%

Jobbikra-még mindig !!

Nézzétek meg az árvízhelyzetet és a pártok reakcióit.Nem is kell tovább ragoznom.

2010. máj. 17. 10:30
 13/72 anonim ***** válasza:
74%

"nem lene baj a jobbikal ha nem gyülölné a zsidokat és a csigányokat az szavaz a jobbikra aki azt akarja amit a 1939 ben létrehozot hitler mert hitler is igy kezte"

kérdező te nagyon hülye vagy, ennyi.

2010. máj. 17. 10:36
 14/72 anonim ***** válasza:
39%

10:36

akármennyire fáj,a kérdezőnek sajnos igaza van

tisztelet a kivételnek

2010. máj. 17. 10:38
 15/72 anonim ***** válasza:
70%

nem nincs igaza. ez egy oltári nagy baromság. bizonyítsad már te nagyokos, hogy a jobbik gyűlöli a zsidókat és a cigányokat. nem tudod, mert ez f.szság.

mellesleg az ország nagy része nem szereti a cigányokat, de nem kiirtaná őket, hanem munkára fogná és nem engedné, hogy bűnözzenek, mekkora náci dolog mi?

2010. máj. 17. 10:44
 16/72 anonim ***** válasza:
Fideszre.
2010. máj. 17. 11:52
 17/72 anonim ***** válasza:
csakis a fideszre
2010. máj. 17. 12:47
 18/72 anonim ***** válasza:
74%
Én arra aki elvenné a szavazati jogot az olyan hülye és írástudatlanoktól mint a kérdező.
2010. máj. 17. 12:51
 19/72 A kérdező kommentje:

először is nem vagyok hülye mert , elmondanám neked hogy a hittler párt ami létre jöt németországban gárdistákat alkalmazot hozzot létre :D ha nem hiszed nézd meg azt a dokumentum filmet

A sátánfelemelkedése Hitler.

2010. máj. 17. 15:09
 20/72 A kérdező kommentje:

Ha bizonyiték kell elmondanám neked Hogy Budaházi Györgyöt kihoznák a börtönböl aki elvileg bizonyítékok alapján elvan itélve több cigánycsalád meggyirkolása mögöt áll :D szerinted mért van börtönben? Mert egy olyan bünszervezetet mükötettet amivel több cigánycsaládot megöletett. gondolj bele abba hogy este oda menek a házadhoz és lelövik a 9 éves kislányt nem sajnálva senkit lelönek mindenkit, szerinted ez mi má most nem azért ez ez azért durva, És a jobbik visszahozná a gárdistákat , tegyük fel a kérdést a gárdisták mit csináltak adig amig voltak?

hát azt is elmondom a rendet nem véték a biztonságot se véték, mit csináltak akkor? Hát természetesen tüntetek minden egyes faluban a cigányok ellen ezt csinálták..

2010. máj. 17. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!