Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most melyik pártra szavaznál,...

Most melyik pártra szavaznál, hogy mostanában te is látod a kormányzati pártok terveit, melyikre szavaznál most?

Figyelt kérdés

Én az MSZP-re szavaznák, csak mondom ez nem egy olyan kérdés hogy kritizálni a másikat, hogy ki-kire szavazna :D

kilehet fejteni hogy milyért de a sértéseket hagyátok magatoknál :DDD

én azért szavaznák az MSZP-re mert szerintem az a tuti a fidesz most tejhatalmat ad a rendöröknek , már nem a jegyző hanem a rendőrségen büntetnek meg, és az anyit is jelent hogy, ha az autódal nem jól csinálsz valamit vagy esetleg átmész határeseten a piroson és egy rendőr látja nem a jegyzőhöz megy hogy még kimagyarázd magad hanem bevisznek a rendőrségre, esetleg megbüntetnek 70000 forintal :DDDD, ketős állampolgárság nem is lenne baj , de mi is jár ezel tegyük fel a kérdést ???? :D

hát az hogy a külföldi magyar álapolgárok kapnak magyar családi potlékot, gyest , vagy egy csómó támogatást a magyar adófizetőkböl , na én ezért szavaztam volna az MSZP-re

2010. máj. 17. 07:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:

[link]

ezt nézétek meg a félkövérel írotatt :D

hát igen a miliárdos apuci támogasa kicsi fiát :D

Nem szegény emberek.

2010. máj. 17. 16:37
 62/72 A kérdező kommentje:
Csak azt ne mond hogy nem jó a kérdésem ? :D
2010. máj. 17. 16:38
 63/72 anonim ***** válasza:
88%

A kérdező kommentje:

"Nem hiném. Mert én a TV2-szoktam nézni és téleg nagyon jó munkát végeznek és remek híreket adnak ki az egész villág benne van."

GRATULÁLOK...az ország egyik vezető szennycsatornája...

"Kifejtenéd hogy kinek a kezében vanak?"

A görbeorrúak kezében...ez nyilvánvaló...

"Ha itt tartunk Orbán Viktort nem itélem el nagyon jó ember csak mondanák egy dolgot , Orbán Viktornak nagy a befolyása europában jó ember is , de tudni kell hogy Orbán Viktor apja miliárdos , magyarországon az összes kavicsbánya az ö tulajdonába van az apja kezében, nekem ezt még a földrajztanárom monta párével ezelöt."

Jó ember? Tudod, hogy mit mondott ő 2007-ben? Azt, hogy addig nem szavazza meg Románia EU-ba való csatlakozását, amíg az erdélyi magyarok nem kapnak kettős állampolgárságot! És most mi a helyzet? Románia Eu-tag, az erdélyi magyaroknak pedig (még) nincs kettős állampolgárságuk...Hát ennyit a nagy Viktorról..

Az pedig édes mindegy, hogy mit mondott a földrajztanárod, tudod ma már nem azt tanítják, amit kellene...

2010. máj. 17. 16:40
 64/72 A kérdező kommentje:

Nézd meg léci a veboldat amit kiraktam nagyon jó oldal :D

és ebbe most mi volt a kritika amit most írtál haver?:DD

2010. máj. 17. 16:46
 65/72 A kérdező kommentje:
egyébként ez mind jó amit mondot , még egyel azért nem vagyok tisztába , most akik megkapják a kettős állampolgárságot azok megkapják a támogatásokat is megköszöném ha valaki erre válaszolna, mert bisztos hgy a itt élő németek kapják a német családit is és a kettő állampolgárok a világban kapják a kető államtol a támogatást, ez azzal jár hogy magyarországon nagy hiány lesz :D románia: 1,5 millió magyar, szlovákia 1 millió magyar és még világszerte 5 milliókörül.
2010. máj. 17. 16:49
 66/72 anonim ***** válasza:
miféle kritikáról beszélsz???
2010. máj. 17. 16:50
 67/72 anonim ***** válasza:
Jó nagy idióta ez a kérdező is. Ragozni legalább megtanulhatnál. A kettős állampolgársággal nem jár szociális juttatás te gyökér. A piroson meg nem kell átmenni, és nem büntetnek meg. A magadfajta Stohl Bucik elhúzhatnak a pics@ba.
2010. máj. 17. 17:54
 68/72 anonim ***** válasza:
Hát... egyértelmű, hogy a Jobbikra! :)
2010. máj. 17. 19:10
 69/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :D
2010. máj. 17. 19:31
 70/72 anonim ***** válasza:

""A válasz megírásának időpontja: ma 15:56"

Kellene, hogy legyen? :)"

Ha nem vitáztál vele, akkor nem kell... Egyébként kéne :D

2010. máj. 17. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!