Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most melyik pártra szavaznál,...

Most melyik pártra szavaznál, hogy mostanában te is látod a kormányzati pártok terveit, melyikre szavaznál most?

Figyelt kérdés

Én az MSZP-re szavaznák, csak mondom ez nem egy olyan kérdés hogy kritizálni a másikat, hogy ki-kire szavazna :D

kilehet fejteni hogy milyért de a sértéseket hagyátok magatoknál :DDD

én azért szavaznák az MSZP-re mert szerintem az a tuti a fidesz most tejhatalmat ad a rendöröknek , már nem a jegyző hanem a rendőrségen büntetnek meg, és az anyit is jelent hogy, ha az autódal nem jól csinálsz valamit vagy esetleg átmész határeseten a piroson és egy rendőr látja nem a jegyzőhöz megy hogy még kimagyarázd magad hanem bevisznek a rendőrségre, esetleg megbüntetnek 70000 forintal :DDDD, ketős állampolgárság nem is lenne baj , de mi is jár ezel tegyük fel a kérdést ???? :D

hát az hogy a külföldi magyar álapolgárok kapnak magyar családi potlékot, gyest , vagy egy csómó támogatást a magyar adófizetőkböl , na én ezért szavaztam volna az MSZP-re

2010. máj. 17. 07:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:

"De nem a semilyért van előzetesben."

ÁRULD MÁR EL, HOGY MI ALAPJÁN VAGY EBBEN ENNYIRE BIZTOS? Ott voltál esetleg, mikor megölték azokat a cigányokat? NEM! Akkor meg miről beszélsz?

2010. máj. 17. 16:08
 42/72 A kérdező kommentje:

Egyébként orvosnak fogok meni ha eljutok odáig ,városi vagyok és ha kár volt velem vitázni akkor minek írtál edig. Majd meglátjuk, hogy milesz magyarországon . Meg olyanokat is terveznek hogy megint IMF kölcsönt vesznek fel stb....Minden egyes magyar embere 2 millió forint adoság van, még 20 év alat se tudja kifizetni az ország az adóságot.

Magyarország egy hiteles ország. És még a tudásomat kérdőjelezed ne a helyesírásommal, mert nagyon leszarom.

ha a kérdéseid vanak, ez egy forum oldal ted fel másnak.

2010. máj. 17. 16:14
 43/72 anonim ***** válasza:

már bocs kérdező, de akkor minek írtál ki ide bármit is, ha nem szabad visszakérdezni?:)

te akkor leszek orvos amikor cigányok potyognak az égből :D

2010. máj. 17. 16:15
 44/72 anonim ***** válasza:
*leszel
2010. máj. 17. 16:16
 45/72 A kérdező kommentje:

Te jó ég, hogy lettem volna ott, ne viccelj , szoktál nézni híradot akkor majd meg látod. igaz a mostaniba már nem igen

de figy van internet járj utána amiket montam találsz igaságot.

46/72 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem jobban jársz ha lemondasz az orvosi pályáról...
 47/72 anonim ***** válasza:

"Te jó ég, hogy lettem volna ott, ne viccelj , szoktál nézni híradot akkor majd meg látod."

HA NEM VOLTÁL OTT AKKOR HONNAN TUDOD, HOGY BUDAHÁZY VEZETTE AZT A "TERRORSZERVEZETET", ÉS HOGY AZ A "SZERVEZET" ÖLTE MEG ŐKET?

Híradót pedig értelmes magyar ember nem néz...

2010. máj. 17. 16:19
 48/72 A kérdező kommentje:
Szerintem nem :D mert elmondanám neked hogy nagyon - de nagyon sok dikleksziás orvos van magyarországon és az egész világon, idén 4 előrehozot érettségit végeztem el , az átlagom 4-5 közöt van, szóval haver ha tetcik hanem tanult ember vagyok. Biologiai levelezőiken veszek részt stb.
2010. máj. 17. 16:19
 49/72 anonim ***** válasza:
FIDESZRE!
2010. máj. 17. 16:21
 50/72 A kérdező kommentje:

"HÍRADOT MAGYAR EMBER NEM NÉZ" :D D:

hát nem tudom hogy te hol élsz, de ha magyar nem nézi akkor kik nézik esetleg a cigányok vagy kik :D

ne viccelödj.Igaz lehet nézni híreket újságban , halgatni rádióban , söt még internetetn is :D

2010. máj. 17. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!