Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most melyik pártra szavaznál,...

Most melyik pártra szavaznál, hogy mostanában te is látod a kormányzati pártok terveit, melyikre szavaznál most?

Figyelt kérdés

Én az MSZP-re szavaznák, csak mondom ez nem egy olyan kérdés hogy kritizálni a másikat, hogy ki-kire szavazna :D

kilehet fejteni hogy milyért de a sértéseket hagyátok magatoknál :DDD

én azért szavaznák az MSZP-re mert szerintem az a tuti a fidesz most tejhatalmat ad a rendöröknek , már nem a jegyző hanem a rendőrségen büntetnek meg, és az anyit is jelent hogy, ha az autódal nem jól csinálsz valamit vagy esetleg átmész határeseten a piroson és egy rendőr látja nem a jegyzőhöz megy hogy még kimagyarázd magad hanem bevisznek a rendőrségre, esetleg megbüntetnek 70000 forintal :DDDD, ketős állampolgárság nem is lenne baj , de mi is jár ezel tegyük fel a kérdést ???? :D

hát az hogy a külföldi magyar álapolgárok kapnak magyar családi potlékot, gyest , vagy egy csómó támogatást a magyar adófizetőkböl , na én ezért szavaztam volna az MSZP-re

2010. máj. 17. 07:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs de ha börtönben van léci mond meg te hogy milyért, nem vagyok tanulatlan csak dikleksziás vagyok , ezért írok rosszul sajnos , amit én is sajnálok , mindent fel tudok fogni gyorsan tanulok, és hát sokmindent tudok de még sokmindent nem , hivatalsosan már nem vagyok diklekszás 1 éve de még rengetek helyesírási hibám van régen látad volna.
2010. máj. 17. 15:54
 32/72 anonim ***** válasza:

15:32-es vagyok

Ha visszaolvasod amit írtál, rájöhetsz, hogy nem másítottam meg azt amit írtál, hanem szó szerint idéztem...Ezt írtad:

"Mert egy olyan bünszervezetet mükötettet amivel több cigánycsaládot megöletett."

BIZONYÍTÉKOT!!!

2010. máj. 17. 15:55
 33/72 anonim ***** válasza:
Kezdem bánni, hogy addig süllyedtem, hogy itt válaszoltam... Többiek: nektek nincsen lelkiismeret furdalásotok? :D
2010. máj. 17. 15:56
 34/72 anonim ***** válasza:

Szóval csak üres szavakkal dobálóztál...

"fogalmam sincs de ha börtönben van léci mond meg te hogy milyért,"

2010. máj. 17. 15:57
 35/72 anonim ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: ma 15:56"

Kellene, hogy legyen? :)

2010. máj. 17. 15:59
 36/72 A kérdező kommentje:

Tudod, hogy ha a gárdistákat azért tiltották be mert az egyenruhával volt baj akkor szerinted mi lehetett olyan nagy baj az egyenruhával :DD szerinted?

mert szerintem nem csak azzal volt ott baj hanem nagyon sok mindenel ha tetcik hanem volt nincs,,, amikor Orbán Viktor a sajtó előt monta a terveit sajtóülésen,

ha jól emlékszem 3-4 amerikai híradásszerkesztő is ott volt

és mindegyik ezt kérdezte mi a vélaménye a jobbikról , hogy cigány és zsidóelenes.Nem éppen igy de ha jól emlékszem a kérdésben a cigány és a zsidó is benne bolt , Orbán Viktor sajnos nem válaszolt kézel foghatoval de a kérdés benne van a világban BBC, CCN stb....

2010. máj. 17. 16:00
 37/72 anonim ***** válasza:

kérdező ezek a helyesírási hibák amiket tolsz nem diszlexia miatt van, hanem azért mert annyira tanulatlan vagy mint említettem, hogy nem tudsz helyesen írni. ennyi.

az írásod, gondolkodásod alapján kb 13 évesnek tűnsz. félek, hogy sajnos több vagy.

mellesleg jó lenne ha végre arra is válaszolnál amiket írtunk, mert tényleg csak félrebeszélsz.

2010. máj. 17. 16:03
 38/72 A kérdező kommentje:
igen megnézetm , azt is amire kiakartál jukadni ha előzetesben van , az elég szar ügy szerintem. De nem a semilyért van előzetesben.
2010. máj. 17. 16:03
 39/72 anonim ***** válasza:

"jukadni" ba+ :D:D hát kész:D

asszem ezzel az emberrel kár vitázni, valami tanyasi paraszt lehet:D (bocsánat, nem akartam megsérteni a rendes okos parasztokat)

2010. máj. 17. 16:04
 40/72 A kérdező kommentje:

nem néztem hogy mit kérdeztél mert nem is érdekel .Másotszor sajnos dikleksziás vagyok ha elfogadod ha ne ez van , ha van dikleksziás ismerösöd akkor majd meg kérdezed töle hogy neki mik a helyesírási hibái. Még valami ha ilyen jó vagy helyesírából meny helyesírási forumra , ha jól tudom itt is van olyan :D.

Ha tetcik hanem MSZP-vagyok nem mondom hogy nemkövettek el hibákat de , állítom hogy a mostani párt is fog rengeteget, olyan szóbeszédek pl: a parlament ülésezőinek fizetésemelés. stb és a többi és a többi

2010. máj. 17. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!