Most melyik pártra szavaznál, hogy mostanában te is látod a kormányzati pártok terveit, melyikre szavaznál most?
Én az MSZP-re szavaznák, csak mondom ez nem egy olyan kérdés hogy kritizálni a másikat, hogy ki-kire szavazna :D
kilehet fejteni hogy milyért de a sértéseket hagyátok magatoknál :DDD
én azért szavaznák az MSZP-re mert szerintem az a tuti a fidesz most tejhatalmat ad a rendöröknek , már nem a jegyző hanem a rendőrségen büntetnek meg, és az anyit is jelent hogy, ha az autódal nem jól csinálsz valamit vagy esetleg átmész határeseten a piroson és egy rendőr látja nem a jegyzőhöz megy hogy még kimagyarázd magad hanem bevisznek a rendőrségre, esetleg megbüntetnek 70000 forintal :DDDD, ketős állampolgárság nem is lenne baj , de mi is jár ezel tegyük fel a kérdést ???? :D
hát az hogy a külföldi magyar álapolgárok kapnak magyar családi potlékot, gyest , vagy egy csómó támogatást a magyar adófizetőkböl , na én ezért szavaztam volna az MSZP-re
Egy jó tanács mindenkinek nagyon ajálom
nagyon jó film a yourvideon és a moovie videon is meg lehet nézni : Hitler - A Sátán felemelkedése
ez a film nagyon jó és a mai hejzetekre is mutat pár dologban.
"először is nem vagyok hülye mert , elmondanám neked hogy a hittler párt ami létre jöt németországban gárdistákat alkalmazot hozzot létre :D"
Először is, kérlek ezt fordítsd le magyarra, mert én nem tudok kihámozni belőle értelmes dolgot...
"szerinted mért van börtönben? Mert egy olyan bünszervezetet mükötettet amivel több cigánycsaládot megöletett."
Ezt bizonyítékokkal is alá tudod támasztani?
"hát azt is elmondom a rendet nem véték a biztonságot se véték, mit csináltak akkor? Hát természetesen tüntetek minden egyes faluban a cigányok ellen ezt csinálták.."
Látom neked is sikeresen átmosták az agyad...
világosics fel ha igen ezeket ki tudod írni fölöslegesen írod , mert te is tudod hogy igazam van mivel ezek igy voltak a multban. ezek megtörténtek járj utána és a budaházival kapcsolatban nem igy írtam ki hanem ugy hogy
Ha bizonyiték kell elmondanám neked Hogy Budaházi Györgyöt kihoznák a börtönböl aki elvileg bizonyítékok alapján elvan itélve több cigánycsalád meggyirkolása mögöt áll feltételezések szerint... ,,,, ne másicsd meg azt amit írtam .amit kihagytam a komentámböl azt utána írtam....
Szóval enyi és mondom nézd meg azt a filmet
ja és ezt a oldalt nézd meg lécives föleg a reggel 7órait amit írt igaz ez csak egy ember ....de gondolj bele
kérdező iszonyúan suta vagy. a hitlerezéseddel főleg.
elárulok neked valamit. A gárda soha nem sértett itthon még törvényt az egyenruha viselésen kívül. Nem bántott soha senkit. de ha tudsz ellenbizonyítékot akkor muta.
budaházy előzetesben van 1 éve. Nincs elítélve, tudod mit jelent ez?
A cigányokat nem szervezet ölte meg de mind1.
A magyarok nyilaira pedig 1-2 hangfelvételen kívül amin elhangzik a nevük, semmi bizonyíték nincs.
Budaházyt pedig még nem ítélték el. Egy éve folyamatosan nem ítélik el. Nagyon járatod lehetsz a témában.
A gárdisták nem rendőrök, hogy a rendet védjék (D-vel írjuk nem T-vel kisgyerek)
De azért elárulom, hogy több helyen is megszervezték a helyiekkel a polgárőrséget, járőröztek közösen.
Segédkeztek az árvizeknél most is és tavaly is. Vért adtak.
Rendezvényeket tartottak.
És igen demonstráltak. Pont azért demonstráltak, mert a kormány és rendőrség nem biztosítja az emberek alapjogait, a védelmet, a tulajdon védelmét. És akkor neked van pofád itt azzal hadakozni, hogy miért van a gárda mert nem "véték" a rendet?
ember iszonyúan el vagy szállva a sok baromsággal.
Bár attól tartok te egy iszonyúan buta ember vagy, azért írsz ilyeneket. Tőled tuti megvonnám a szavazati jogot, közveszélyes vagy.
"világosics fel"
az ilyen szarvas helyesírási hibákat nem foghatod a diszlexiára:) Most már tuti, hogy egy nagyon tanulatlan egy ember vagy.
budaházy-t pedig áruld már el, hogy ki és hol ítélte el, nagyon kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!