Mit gondoltok a Jobbikról? Szerintetek jobb lenne a helyzet, ha ők nyernék a választást?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 21:12
72/82 anonim válasza:
én mindenképp a Jobbikra fogok szavazni, mint ahogy sok fiatal ismerősöm is,a fidesz bebizonyította, hogy semmivel sem különb mint az mszp, eljátszották a bizalmukat velem szemben.
74/82 anonim válasza:
ezt egy szóval sem mondtam, a legcélszerübbnek azt tartanám, hogy teljesen meg lenne tisztítva a magyar politika az élősködő,korrúpt emberek/pártoktól. és inkább a jobbikra szavazok, mint az mszp vagy a fideszre.
75/82 anonim válasza:
Élősködő korrupt emberek a jobbikban is van bőven. Vagyis semmi másról nincs szó mint a húsos fazékról. De őket azért tényleg ne!
76/82 anonim válasza:
inkább szavazok egy olyan pártra, akik még lehetőséget sem kaptak , mint hogy olyan kerüljön vissza akik tönkre tették az országot, veszíteni való nem igazán van.
77/82 tetro válasza:
10.52
inkább szavazok az ebolára, mint az influenzára, mert utóbbit már egyszer elkaptam, és nem volt kellemes
78/82 anonim válasza:
A kisoroszlán sem harapott még meg soha senkit. Fogadjatok egyet örökbe!
80/82 anonim válasza:
tetro: talán érted az iróniát, ugyanis a Jobbik-szavazók többségének az a szövege, hogy "mert ők még nem..." Ha valaki csak a 20-adik század történelmét ismeri / ismerné, akkor ilyesmit nem jelentene ki. Súlyos naivitásra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!