Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok a Jobbikról?...

Mit gondoltok a Jobbikról? Szerintetek jobb lenne a helyzet, ha ők nyernék a választást?

Figyelt kérdés

2014. febr. 23. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
63%
ha a te gyerekedet erőszakolná meg egy pedofil, szerintem szinén ezt tennéd, és kémiai kasztrálás lenne, szerintem lenne visszatartó ereje...
2014. febr. 23. 21:37
 12/82 anonim ***** válasza:
38%

"Vissza a középkorba és kasztrálni a pedofilokat és nemi erőszak elkövetőket? Ez még Rákosiéknak sem jutott eszükbe."

:D

Kémiai úton képzelik ezt el. Mindenesetre nevetséges. Látom előre mi lesz: a "kasztrált" pedofil frusztráltságában, hogy nem tud többé megrontani, emberölővé avanzsálódik. Akkor meg jön a halálbüntetés majd.....

Az az igazán fájó ostobaság a Jpbbikban, hogy Vonáék komolyan azt hiszik, el lehet kormányozni egy országot a közgyűlöletre építve..... hihetetlen fafejűség, és úgy általában az emberek morális tartásának kiröhögése jellemzi ezt a bohócpártot.

2014. febr. 23. 21:37
 13/82 anonim ***** válasza:
39%
Behemót te is egy idióta beteg vagy ha azt hiszed, hogy a szokásos mszp, fideszes szöveget ismétled az úgy is van.. Csak röhögök rajtad ha azt hiszed, hogyha a Jobbik nyer akkor ők rögtön kilépnek az eu-ból. Eszük ágában sincs, csak az ellenzéknek kell valami amivel tudják szidni a jobbikot..Látom olyan pihent agyúakat sikerült is behülyíteni mint téged.. Ezennel be is fejeztem a veled való társalgást, mert társalogni, csakis értelmes emberekkel lehet, te meg láthatóan messze vagy attól.
2014. febr. 23. 21:38
 14/82 anonim ***** válasza:
62%
Behemót, pont ez az, ne hazudjunk, eddig az MSZP, és a FIDESZ is HAZUDOTT caps lock használatával, vagy anélkül....Te is idegesítő vagy picit, és elég elvakult... Mindegy ki jön, de a fidesznek mennie kell, és ne az MSZP jöjjön a helyére....
2014. febr. 23. 21:39
 15/82 anonim ***** válasza:
28%

"hogy a szokásos mszp, fideszes szöveget ismétled az úgy is van.."

Nem ismételgetem a nagy pártok mantráját, van nekem saját ideológiám, köszi.

Leírom egyszerűen, a te alpári stílusodban, hogy a két agysejteddel fel tudd dolgozni: AZ, hogy a Fidesz, és az MSZP sz.ar, nem jelenti AZT, hogy a Jobbik jó. Capishe?

2014. febr. 23. 21:41
 16/82 anonim ***** válasza:
35%

"hogyha a Jobbik nyer akkor ők rögtön kilépnek az eu-ból."

Ennyire nem lehetsz naiv. Kilépnek, az egész átvinni kívánt politikájuk erre épülne, ez lenne úgymond a peremfeltétel. Az EU-s béklyók feloldása szükséges ahhoz, hogy a Jobbik belenyúlhasson olyan dolgokba, amiket meg szándékozik valósítani. Akarsz ide Ukrajnát? Olyat, ami most a híradóban, meg a neten megtekinthető. Ha igen, szavazz csak a jobbikra.

2014. febr. 23. 21:43
 17/82 anonim ***** válasza:
72%

Egyenlőre nem.

Ha Jobbikhoz hasonló párt jutna hatalomra Ausztriában meg Franciaországban, akkor már lehetne valamit kezdeni, hiszen nem lenne széllel szembe hugyozás.

Ezután ezek az országok kiléphetnének az EU-ból és szabad kereskedelmi egyezményt köthetnének.

2014. febr. 23. 21:49
 18/82 anonim ***** válasza:
63%
A kérdésre válaszolva, amit a kérdező feltett: Nem tudom :D
2014. febr. 23. 21:50
 19/82 tetro ***** válasza:
33%

21.37

az utólagos kasztrálásnak hogyan is van visszatartó ereje?

2014. febr. 23. 21:52
 20/82 anonim ***** válasza:
37%

ma 21:52

Hát azt te mondd meg. :D

2014. febr. 23. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!