Mit gondoltok a Jobbikról? Szerintetek jobb lenne a helyzet, ha ők nyernék a választást?
Le lehet szedetni a válaszomat ,de attól még nem van igazam....
De ne aggódj, elmondom mégegyszer :)
Ha a helyesíráson kívül semmi másba nem tudsz belekötni te értelmifogyatékos akkor inkább csukd be a kicsi szádat..(telefonról írok ezért volt a helyesírási hiba) na de most hogy ezt megbeszéltük légyszives a KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ!!!! És ne a helyesírásba köss bele.. És kepviseld az átmosott agyú fajtád értelmi szintjét.. köszönöm...
23.01
én szedettem le a kommentedet, és nem azért mert nem tudsz helyesen írni, hanem mert okádék módon beszélsz. és lehet a családtagjaiddal így társalogtok egymással, de a normális emberek között ez nem szokás, köztük a nem számít érvnek a válogatott szitkok halmozása.
tegnap 23:15
Jogos. Részemről én abbahagytam, úgyis leírtam már százszor, mi a véleményem a hitványjobbikról. Törlöm ezt a kérdést a figyeltek közül.
Még erre válaszolok neki:
" ha nem a jobbik akkor ki??? A fidesz? A baloldal? Akik már bebizonyították hogy mien jól vezetik az országot?"
Mindkettő kevésbé rablógyilkos, és diktatorikus, mint egy jobbik-kormány lenne. Bár az összefogás-MSZP azért megközelítené gazdasági károkozásban. A Jobbikkal az is egy hatalmas baj, hogy 2/3 nélkül (mivel nem látom, hogy az 51% valaha is összejönne nekik, márpedig az új választótörvény alapján az kell a 2/3-hoz) próbálkoznánk olyan "magyarmegváltó" törvényeket keresztülvinni, amik jellegükből adódóan igényelnek egyfajta erősebb társadalmi támogatottságot, mondjuk legalább a populáció felének az egyetértését. Magyarország fele viszont sosem fog egyetérteni a Jobbikkal, sőt, újat mondok, még a 20%-a sem, amíg nem mérséklődnek jelentősen, és nem kezdenek el "megvásárolni" olyan szakembereket, akik szükségesek egy egészséges kormányzáshoz. Csak a legkisarkítottabb példa: hol lenne már képes az iskolák nélküli, nagyonbuta Novák Előd (5-10 halál gyenge jobbikos közgazdásszal meg nemzetgazdasági tanácsadóval megtámogatva) végrehajtani a jobbikos gazdasági csodát, ami a kampányukban szerepel? Te ezt valóban reálisnak látod?
Kedves 69-es!
Tudod mi a különbség az érvelés és az egyszerû kijelentés között?
de amint látom te jós vagy nem? Csak arra akarok kilyukadni hogy ez nem válasz.... Ilyen förmedvényt mindenki tud írni.. Ha majd tudsz rendesen érvelni akkor gyere vissza... Addig is ne rabold az értelmes emberek idelyét, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!