Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok a Jobbikról?...

Mit gondoltok a Jobbikról? Szerintetek jobb lenne a helyzet, ha ők nyernék a választást?

Figyelt kérdés

2014. febr. 23. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
33%
A Jobbik amellett, hogy kilépne az EU-ból, kiűzné a multikat. Mindet. Amelyiket nem, az érthető módon menne magától. Ez gyakorlatilag a választás évében, legkésőbb a következőben kb másfélmillió megszűnő munkahelyet, és ezermilliárdban mérhető kieső adóbevételt jelentene (ennyivel még Orbán sem "büszkélkedhet"). A Jobbik mindezt lassan, fokozatosan hajtaná végre, de mivel a multik ezt tudják előre, így a legtöbbjük olyan gyorsan húzná el a csíkot, ahogy csak tudja. Arról is beszélhetünk, hogy a külföldi befeketetők nem nagyon adnának hitelt, szintén az ellenséges viselkedés miatt. Nem csak multicégek szűnnének meg, hanem nagyszámú beszállító is elveszítené a megrendeléseit. Na ebben a környezetben kellene a Jobbik amúgy pozitív, magyar tulajdonú cégekre épülő gazdaságát felépíteni. Nos ez a gazdaság-építés nem úgy megy, hogy ma azt mondom, hogy legyen, és holnap már úgy lesz. Ez az, amiben a Jobbik óriási tévedésben él, Orbán Viktor munkahelyteremtésével egyetemben. Nem lehet mindenki csendőr meg földműves... És ez még nem is egy túlzottan pesszimista forgatókönyv. Sosem kapok választ arra a kérdésemre, hogy azt az átmeneti, jó esetben 5 évet miből finanszírozná a Jobbik, miből tartaná el az embereket (ha egyáltalán el akarja tartani és nem akarja, hogy éhenhaljanak)? Én elhiszem, hogy utána jó lesz az embereknek, mert miért ne? De addig? Hányan halnának éhen?
2014. febr. 23. 21:14
 2/82 anonim ***** válasza:
61%

Fogjátok már fel. A jobbik nem akar kilépni az EU-ból csak egy újabb választásokat akar kiírni, hogy a nép döntsön. Ha a nép úgy dönt, hogy maradjunk, akkor marad, de nem fogja az Eu seggét úgy nyalni ahogy ők szeretnék. Ha a nép úgy dönt nem kell az Eu akkor megteszik a lépéseket.-

Mondom én aki nem jobbikos.

2014. febr. 23. 21:20
 3/82 tetro ***** válasza:
64%

21.20

jelenleg benn vagyunk az EU-ban. Ha a Jobbik nem akar kilépni belőle, akkor minek kell róla népszavazást tartania? :D

2014. febr. 23. 21:22
 4/82 anonim ***** válasza:
35%
Nekem semmi bajom a jobbikkal, rengeteg mindenben osztom a gondolataikat DE nekünk nagyon rossz világ lenne. Ha beledöglenek is ők egy szélsjőbb párt az EU szemében és mint ilyen ősi ellenség. Olyan szembeszél lenne hogy hugyozni sem tudnánk.
2014. febr. 23. 21:23
 5/82 anonim ***** válasza:
78%
Minden esetre nem stadionokra költene szerintem, meg 4-es metróra, mert azok hajde fontosak....szerintem megérne ez is egy próbát, a fidesz, meg az mszp is megpróbálták, és úgy érzem sz@rban a haza, lehet meg kellene próbálni egy új pártot....szerintem. Az, hogy a multikat kiűzné, lennének kis boltok, magyar boltok, a piacot be lehetne teríteni magyar cuccokkal, nem a szlovák tejjel, meg miegymással, lehet beindúlnának a magyar cégek, acélgyártás, gépgyártás.stb, amit eddig a multik elnyomtak....
2014. febr. 23. 21:25
 6/82 anonim ***** válasza:
49%
@tetro: azért akar népszavazást, mert mint megmondták, nem a kormányé a haza, hanem a népé, és nem a nép van a kormányért, hanem a kormány van a népért.....
2014. febr. 23. 21:27
 7/82 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom, sok mindenben egyetértek velük, de egy-két kétségem is van.

Amit biztos látok, hogy fidex-ballib váltókormányzások nem sok jóra vezettek.

2014. febr. 23. 21:29
 8/82 anonim ***** válasza:
33%

"@tetro: azért akar népszavazást, mert mint megmondták, nem a kormányé a haza, hanem a népé, és nem a nép van a kormányért, hanem a kormány van a népért.....

"

És mivel a szóban forgó népszavazás Jobbik-kormány alatt történne, elképzelheted az eredményét....

Garantálom nektek, ha valaha is Jobbik alakít kormányt, kilépünk az EU-ból. Annak minden hihetetlenül gazdaságromboló következményével együtt.

2014. febr. 23. 21:29
 9/82 anonim ***** válasza:
21%

"Fogjátok már fel. A jobbik nem akar kilépni az EU-ból csak egy újabb választásokat akar kiírni, hogy a nép döntsön."

Te beteg vagy. Vagy direkt hülye, mindenesetre bosszantasz. Leírom CapsLock használatával: NE HAZUDJUNK A KEDVES POLGÁRTÁRSAINKNAK. Kérlek.

2014. febr. 23. 21:31
 10/82 anonim ***** válasza:
38%

Elolvasva a postaládámba bedobott programjukat, nevetséges az egész. Megvalósíthatatlan álom csupán.

Honnan vennének ezermilliárdokat az ötleteik megvalósítására?

Rákosi mintára vagyonelkobzás? Csak Orbántól és Gyurcsánytól, vagy minden vállalkozótól?

Vissza a középkorba és kasztrálni a pedofilokat és nemi erőszak elkövetőket? Ez még Rákosiéknak sem jutott eszükbe.

2014. febr. 23. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!