Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok a Jobbikról?...

Mit gondoltok a Jobbikról? Szerintetek jobb lenne a helyzet, ha ők nyernék a választást?

Figyelt kérdés

2014. febr. 23. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
40%

ma 23:07

Szerintem teljesen felesleges erőlködnöd.

"olvasgatom miket írtok, tök mindegy, győzzön a jobbik"

"mindenkinek meg van a maga véleménye, és úgy se tudjátok meggyőzni az ellenkezőjéről, szóval csak hajrá!"

"Van okom rasszistának lenni, de szerintem ez nem negatív jelző..."

Eljutottunk oda, hogy "búhuhúúú, hajrájobbbiiiikkkkk!!!" . És hogy a rasszizmus az nem is baj, nem negatív jelző. :D

És ezek az emberek fognak elmenni szavazni. Lassan lehúzhatjuk a klotyón Magyarországot.

2014. febr. 23. 23:11
 42/82 anonim ***** válasza:
63%
Annyi változás lenne, hogy most ők lopnák a pénzt!
2014. febr. 23. 23:15
 43/82 anonim ***** válasza:
40%
Az hogy szlovák tej van a polcon önmagában semmit nem ér, azt meg is kell venni valakinek. Ez ellen mi tudunk tenni. Nézzétek meg mit vesztek!
2014. febr. 23. 23:35
 44/82 anonim ***** válasza:
36%
A Jobbikot lejáratni próbáló kampányotok sem túl sikeres, úgyhogy Hajrá Jobbik.
2014. febr. 23. 23:36
 45/82 anonim ***** válasza:
66%
Eljutottunk oda, hogy behemót mindenki felett érzi magát, és mindenkit lehülyéz... semmivel se jobb tőlünk, vagy az itt kommentezőktől. Ráadásul már rohadtul nem a kérdésre válaszoltok
2014. febr. 24. 00:16
 46/82 anonim ***** válasza:
38%
Hajrájobbikozók, esetleg valami értelmes válasz? Vagy csak szemeteket és fületeket befogva pisis kislányos "csakazértis" visítozásra telik? :)
2014. febr. 24. 00:41
 47/82 anonim ***** válasza:
81%

"Az hogy szlovák tej van a polcon önmagában semmit nem ér, azt meg is kell venni valakinek. Ez ellen mi tudunk tenni. Nézzétek meg mit vesztek!"

Igen,és szerinted egy 40000-et kereső vagy akár minimálbért kereső állampolgár melyiket fogja megvenni, a 280 ft-os magyart vagy a 180 ft-os szlovák tejet?

2014. febr. 24. 06:02
 48/82 anonim ***** válasza:
18%

ma 00:16

Nem beszólogatni kell, öreg.... azokat a dolgokat cáfold meg, amiket felvetettünk ezzel a mocsok Jobbikkal kapcsolatban. Ha nem megy, inkább hallgass, bölcsebb maradsz.

2014. febr. 24. 08:20
 49/82 anonim ***** válasza:
41%

Tőlük sem kell a világmegváltó csodát várni, de ha csak a felét beteljesítik az ígéreteiknek, már jól járunk.

Olvasd át a programjukat, ha lesz 1 csepp szabadidőd:

[link]

2014. febr. 24. 12:08
 50/82 anonim ***** válasza:
46%

Jobb lenne a helyzet? Nem tudom - olyan behemót lenne (tartok tőle, most megsértettem a jobbikosokat - lehet, hogy igazuk van, de nem bírtam kihagyni).

A helyzet akkor lenne jobb, ha a mai gazdasági politikai állapotokat egy előrevivő változatra alakítanák át a győztesek. A Jobbik szavakban ezt ígéri, csak éppen nincs jó módszere hozzá. A javaslatai többnyire kivitelezhetetlenek, mert nem a lényeges - tehát meghatározó - tulajdonságokra koncentrál. Nem mennék bele, de a Fidesz által megvalósított egy két dolog az ő kedvenc ideáljuk, és látszik, mennyire eredménytelen. Pedig a Fidesznek volt hozzá pénze, hatalma, hogy végigvigye. A Jobbiknak még ez sem lesz.

2014. febr. 24. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!