Mit gondoltok a Jobbikról? Szerintetek jobb lenne a helyzet, ha ők nyernék a választást?
ma 23:07
Szerintem teljesen felesleges erőlködnöd.
"olvasgatom miket írtok, tök mindegy, győzzön a jobbik"
"mindenkinek meg van a maga véleménye, és úgy se tudjátok meggyőzni az ellenkezőjéről, szóval csak hajrá!"
"Van okom rasszistának lenni, de szerintem ez nem negatív jelző..."
Eljutottunk oda, hogy "búhuhúúú, hajrájobbbiiiikkkkk!!!" . És hogy a rasszizmus az nem is baj, nem negatív jelző. :D
És ezek az emberek fognak elmenni szavazni. Lassan lehúzhatjuk a klotyón Magyarországot.
"Az hogy szlovák tej van a polcon önmagában semmit nem ér, azt meg is kell venni valakinek. Ez ellen mi tudunk tenni. Nézzétek meg mit vesztek!"
Igen,és szerinted egy 40000-et kereső vagy akár minimálbért kereső állampolgár melyiket fogja megvenni, a 280 ft-os magyart vagy a 180 ft-os szlovák tejet?
ma 00:16
Nem beszólogatni kell, öreg.... azokat a dolgokat cáfold meg, amiket felvetettünk ezzel a mocsok Jobbikkal kapcsolatban. Ha nem megy, inkább hallgass, bölcsebb maradsz.
Tőlük sem kell a világmegváltó csodát várni, de ha csak a felét beteljesítik az ígéreteiknek, már jól járunk.
Olvasd át a programjukat, ha lesz 1 csepp szabadidőd:
Jobb lenne a helyzet? Nem tudom - olyan behemót lenne (tartok tőle, most megsértettem a jobbikosokat - lehet, hogy igazuk van, de nem bírtam kihagyni).
A helyzet akkor lenne jobb, ha a mai gazdasági politikai állapotokat egy előrevivő változatra alakítanák át a győztesek. A Jobbik szavakban ezt ígéri, csak éppen nincs jó módszere hozzá. A javaslatai többnyire kivitelezhetetlenek, mert nem a lényeges - tehát meghatározó - tulajdonságokra koncentrál. Nem mennék bele, de a Fidesz által megvalósított egy két dolog az ő kedvenc ideáljuk, és látszik, mennyire eredménytelen. Pedig a Fidesznek volt hozzá pénze, hatalma, hogy végigvigye. A Jobbiknak még ez sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!