Miért van sok fiatal kiakadva a Hamburger-adó miatt?
Elképedve olvastam/hallgattam pár ismerősöm véleményét, akik a 16-20 éves korosztályba tartoznak. Minősíthetetlen hangnemben, szóhasználatban nyilvánították ki nemtetszésüket az új adót illetően. Szitkozódtak, átkozódtak, hogy ezentúl drágábban vásárolhatnak cigarettát, alkoholt (amiből egyébként az abszolút rossz minőséget fogyasztják nagy mértékben, nem minőségi borokat egy-egy étel mellé alkalomadtán).
Egyszerűen ép ésszel nem tudom felfogni, hogy egy mai fiatalnak ez legyen a legnagyobb problémája! Nekem és pár (az én értékítéletemben) értelmesebb fiatalnak, akik foglalkozunk azért a közélettel, politikával, az okoz fejfájást, hogy pályakezdőként mihez kezdünk, hogy/hol helyezkedünk el, majd, ha eljön az idő, lesz-e megfelelő alapunk a családteremtéshez, mi lesz a kultúránkkal, és akkor egyesek ilyeneken hőzöngenek... Ráadásul, teszik ezt úgy, hogy 80%-uk még saját keresettel sem rendelkezik, vagy a szüleiktől kapják az élvezeti cikkekre a pénzt vagy munkanélküli segély formájában...
Tényleg ennyire hanyatlik a társadalom? Mi lesz így az országgal? Ilyen emberek fogják eltartani?
Egy felháborodott lány
Ne hogy azt hidd hogy a hamburgere teszik rá hanem: sóra,cukora,szénsanasvízre,stb még mindig tetszik te nagyokos.
és ez nem csak a kormány hanem a hülye EU hibája
egészség csak ürügy hogy pénzt szedjenek.
egyébként mindenki saját joga hogy mit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!