Miért fogy a Magyar - nép és várják el a fiatal, aktív korosztálytól, hogy?
Teljesen igazad van.
"Valamiféle hőstettnek tartják sokan, hogy így, irreális körülmények között is itthon maradjanak a 20-30 évesek"
Ja azok tényleg hősök és bátrak.
Igen én is el akarok menni, bár még van 5 évem a suli végéig. A gyerekeimet normális körülmények között akarom felnevelni. Ja ha csinálnának valamit itt akkor olyan 20 év múlva érnénk el azt a szintet amin a nyugati társadalmak vannak. Aki akar az várjon.
nem várják el.
kimehetsz teis, énis ki fogok és még 4 osztálytársam is.
csak 1 normális okot mondjon valaki hogy miért maradjak itt és akkor ittmaradok. de senki nem fog tudni mondani ;)
„csak 1 normális okot mondjon valaki hogy miért maradjak itt és akkor ittmaradok. de senki nem fog tudni mondani ;)”
Ne maradj, úgyse lenne belőled itt senki, nem igaz?
Persze külföldön sem lesz, de onnan legalább még könnyebb pofázni.
"Ne maradj, úgyse lenne belőled itt senki, nem igaz?
Persze külföldön sem lesz, de onnan legalább még könnyebb pofázni."
külföldön a senkik is jobban élnek mint itt sokan akik vért izzadva dolgoznak. pofázni nem fogok most se teszem csak válaszoltam a kérdésre. aki pofázik az te vagy.
„külföldön a senkik is jobban élnek mint itt sokan akik vért izzadva dolgoznak. pofázni nem fogok most se teszem csak válaszoltam a kérdésre. aki pofázik az te vagy”
Legyenek boldogok, de az ilyen gúnyolódásoktól kíméljenek:
„csak 1 normális okot mondjon valaki hogy miért maradjak itt és akkor ittmaradok. de senki nem fog tudni mondani ;)”
Amúgy valaki tényleg mondhatna, már engem is érdekel.
„Amúgy valaki tényleg mondhatna, már engem is érdekel.”
Nincs mit mondani. Aki ennyi év alatt nem volt képes megismerni meg az országot, a nemzetet, azt felesleges marasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!